Fürdő- és szaunabelépőre, testkezelésekre, masszázsokra is beváltható a Bükfürdő Thermal & Spa Ajándékutalvány, amit egyszerűen, kényelmesen megvásárolhat otthonról a Bükfürdő Thermal & Spa webshopjában.

Hiszen mi lehet pihentetőbb az év leghidegebb heteiben, mint lazítani az akár 38 Celsius-fokos gyógyvízben? Ásványi anyagokban nemzetközi összehasonlításban is rendkívül gazdag a büki gyógyvíz, számos beltéri és félig fedett gyógyvizes medence segíti a regenerálódást a Bükfürdő Thermal & Spa-ban. Hazavihető a bükfürdői gyógyvízkincs, vagy rendeljen otthonról kényelmesen a minőségi Bükfürdő-kozmetikumokból.

Szaunavilág Bükfürdőn

Javában tart a szaunaidény Bükfürdőn! Exkluzív és textilmentes Bükfürdő szaunavilága, ahol prémium szaunafelöntésekkel egészül ki a tíz kabin kínálata: tepidárium, gőzfürdők, infra- és aromaszauna, kültéri ördögszauna és finn erdei szauna is gondoskodik a vendégek felfrissüléséről. Minden hónapra jut extra szaunaélmény: exkluzív felöntésekkel, prémium illatokkal „varázsolnak” szaunamesterek Bükfürdőn.

A szaunaélmények és két mártózás között a masszázsokon kívül „ínycsiklandó menüsor” is szerepel a Medical Wellness kínálatában a forró csokis testkezeléstől a vadgesztenyés lábápolásig.

Szabadtéri termálmedence Bükfürdőn

A sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence és a pezsgőmedence is ellazít és kikapcsol a hétköznapokból, miközben a tenger alatti vízi világgal ismerkedhetnek a család legifjabb fürdőzői.

Bükfürdő: élmény korhatár nélkül minden évszakban!


A cikk megjelenését a Bükfürdő Thermal & Spa támogatta.

Bükfürdő nyitva