• Éjszakai fürdőzés, medencés mozizás, számos családi program is lesz a következő napokban a hazai fürdőkben.

  • Az egyik termálfürdőbe korcsolyát is érdemes vinni.

A termálfürdők karácsonyi nyitvatartási idejéről itt írtunk.

Cserkeszőlő: a karácsony két napján is a megszokott módon (8 és 20 óra között) lesz nyitva a település termálfürdője. Azonban december 24-e kivétel, mert ekkor 8 és 14 óra között várják a fürdőzőket, cserébe ezen a napon 20 százalékos árengedménnyel kínálják a belépőjegyeket.

Debrecen: december 25-én délutáni programokkal várja vendégeit az Aquaticum mediterrán élményfürdő. Ügyességi játékokkal vízi aerobikkal, aquafitnesszel készülnek és a gyerekek karácsonyfadíszeket és ajándékdobozokat is készíthetnek.

Hajdúszoboszló: december 25-én, 16 és 20 óra között, lézershow-val egybekötött zenés fürdőzést tartanak az Aqua-Palace fedett élményfürdőben. Az interaktív, zenés-táncos Miki Mini Party sem marad el: december 24-én, 26-án, majd az év végéig minden egyes nap 14 órától várják a gyerekeket és szüleiket.

Leányfalu: érdemes korcsolyát is vinni a Leányfalu Termálfürdőbe, mert január végéig korcsolyapálya üzemel a fürdő területén. A pálya minden egyes nap 9 és 20 óra között tart nyitva és külön belépővel látogatható.

Ráckeve: december 21. és 23. között 10 százalékos árengedménnyel vásárolhatók meg az Aqua Land Termálfürdő ajándékutalványai. Az ünnepi időszakban már csak az Aqua Cinema miatt is érdemes lesz felkeresni a fürdőt és azon belül is a Caracalla medencét, hiszen filmvetítésekkel várják a vendégeket. December 23-án, pénteken 16 óra és éjjel 1 óra között, december 25-én és 26-án 16 és 23 óra között lehet mozizni. Sőt, ezt követően is, a téli tanítási szünet idején minden nap lesz Aqua Cinema. A filmek listáját napokra lebontva megtalálják az Aqua Land weboldalán és Facebook oldalán.

Szeged: december 22-én és 23-án, azaz csütörtökön és pénteken is megéri ellátogatni a Napfényfürdő Aquapolis fürdőbe, hiszen napközbeni zenés programmal készülnek. December 23-án éjszakai fürdőzés is lesz a Forrás Spában, 21 óra és 23:40 között. Utóbbira az esti belépőjegy 3700 forintba kerül.

Tiszakécske: december 25. és 29. között karácsonyi animációs foglalkozásokat tartanak a Barack Thermal Resortban. A részletes programokat megtalálják a honlapjukon.