• Nagyszabású akcióval készül nyitásának hetedik évfordulójára a Csongrádi Gyógyfürdő.

  • December 9. és 12. között 2015-ös jegyárakkal, programokkal és nyereményjátékkal várják a fürdőzőket.

Egymilliárd forintból, egy év alatt újult meg a termálfürdő – írtuk 2015. december 10-én az előző nap ünnepélyesen átadott Csongrádi Gyógyfürdőről. A hét évvel ezelőtti beruházás révén megújult a fürdőépület, új gyógyászati részleget alakítottak ki és új élménymedence is épült, valamint akadálymentesítették a fürdőt. A vendégek a december 9-i hivatalos átadót követően néhány nappal, december 12-én vehették birtokba a felújított gyógyfürdőt.

Az évfordulóra programokkal és egy nagyon jó akcióval készül a fürdő. December 9. és 12. között – jövő hét péntektől a rá következő hétfőig – a 2015-ös próbaüzemi árakon látogatható a létesítmény. Ez azt jelenti, hogy ezen a négy napon a felnőtt belépő 1000 forintba, a diákok és nyugdíjasok által megvásárolható kedvezményes jegy 700 forintba, a szauna belépőjegy pedig 500 forintba kerül.

A megszokottnál tovább lesz nyitva a gyógyfürdő. Pénteken 10 és 22 óra között, szombaton 10 és 23:30 között, vasárnap és hétfőn 10 és 20 óra között várják a fürdőzőket.

Nem maradnak el a programok sem. Szombaton 14 és 16 órakor zenés vízi torna lesz a tanmedencében, 10 és 19 óra között a játszóházban arcfestéssel, csillámtetoválással és kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket. 19 órától zenés éjszakai fürdőzést tartanak. 18, 19 és 20 órakor pedig szaunafelöntések is lesznek. A szombati napon belépőjegyet vásárló vendégek egy soroláson is részt vesznek, amin törzsvendég kupont, bérleteket, törölközőket nyerhetnek.

Mostanában ritkák az ennyire jó akciók, ezért érdemes lesz kihasználni a fürdő születésnapi hétvégéjét.

Csongrád Gyógyfürdő gyógymedencéje

A Csongrádon feltörő gyógyvíz hatásáról itt írtunk korábban.