• Bogácson és Igalon is Márton-napi medencebállal várják a fürdőzőket.

  • Több termálfürdőben is éjszakai fürdőzést rendeznek a hétvégén, néhol filmvetítéssel egybekötve.

Bogács: Márton-napi medencebál lesz november 12-én a Bogácsi Gyógyfürdőben. 20 órától 23:30-ig a Randevú Plusz zenekar biztosítja a zenét. Az esti belépőjegy 2800 forintba kerül.

Debrecen: november 12-én, azaz most szombaton 19 órától filmvetítés lesz az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéjénél. A fürdővendégek ezen az estén az Indul a bakterházat nézhetik meg. Ugyanezen a napon zenés éjszakai fürdőzést is tartanak a mediterrán élményfürdőben, a 19 órakor kezdődő programra 3900 forintba kerül a belépő.

Hajdúnánás: a nyugdíjas vendégeknek megéri csütörtökönként felkeresni a Hajdúnánási Gyógyfürdőt. Ezeken a napokon a nyugdíjas igazolványuk felmutatásával 1950 forintért válthatnak napi belépőjegyet. A kedvezmény november 10-én, 17-én és 24-én érvényes.

Igal: november 12-én Márton-napi medencebált rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Érdemes nyitásra érkezni, hiszen az első 100 vendéget libazsíros szendviccsel és egy pohár új borral várják. 13:30-tól zenés fürdőzés veszi kezdetét a kinti termálmedencénél, a jó hangulatról a Forever Duo gondoskodik.

Kaposvár: zenés éjszakai fürdőzés lesz november 12-én a Virágfürdőben. Minden vendéget ajándék forró török teával várnak. Az este folyamán szaunaszeánszokat is tartanak, a zenéről pedig DJ Voluman gondoskodik. Az esti felnőtt belépő 2080 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 1560 forintba kerül. Ugyanezekért a belépőkért szaunahasználattal együtt 3380 forintot, illetve 2600 forintot kérnek.

Makó: a Halloween jegyében lesznek programok a Hagymatikum fürdőben. November 11-én 16 órától kreatív sarokkal, 18:30-tól zenés habpartyval várják a vendégeket. 19:30 és 22:40 között pedig éjszakai fürdőzés lesz. November 12-én délután kreatív sarokkal és édességvadászattal szórakoztatják a legfiatalabb fürdővendégeket. A hétvége során tematikus szaunaszeánszokat is tartanak.

Ráckeve: pénteken, azaz november 11-én szaunaestet tartanak az Aqua Land Termál- és Élményfürdőben. 20 óra után két szaunában összesen 13 szaunafelöntésre kerül sor. A Caracalla medencében 20 órakor vízi mozi kezdődik, amelyre a szaunaestre megváltott jegy is érvényes. Esti medencés filmnézésre majd szombaton is lehetőség nyílik, szintén 20 órától. Érdemes arról is tudni, hogy sem bezárást, sem a szolgáltatásai korlátozását nem tervezi a fürdő, itt írtunk erről.

Sárvár: egy új, nyugdíjasoknak szóló akciót hirdetett a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Az ONYFI igazolvánnyal belépőt vásárló vendégek egy „nyugdíjas útlevelet” kapnak, amiben minden belépésnél egy-egy pecsétet gyűjthetnek. Akiknek öt ilyen pecsétjük összegyűl, azok a hatodik alkalommal ingyen léphetnek be a fürdőbe.

Szeged: folytatódnak a péntek esti éjszakai fürdőzések a Napfényfürdő Aquapolisban. A következő zenés fürdőzésre november 11-én kerül sor, 21:00 és 23:40 között. A Forrás Spában rendezett programra a belépőjegy 3700 forintba kerül. A belépés kizárólag 16 év felettieknek engedélyezett.

Szigetvár: éjszakai fürdőzést rendeznek most szombaton, november 12-én a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19-től 23 óráig tartó fürdőzésre a belépőjegy 2500 forintba, Szigetvár kártyával 1500 forintba kerül.

Nyitókép: az Igali Gyógyfürdő szabadtéri termálmedencéje