• Éjszakai fürdőzés, szaunaprogramok, esti medencés mozizás is lesz a héten.

  • Érdemes lecsapni a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógyászati akciójára, Tiszakécskén pedig többféle hétköznapi kedvezménnyel várják a fürdőzőket.

Budapest: november 26-án, azaz most szombaton tartják az év utolsó éjszakai fürdőzését a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. 21 óra és éjjel 1 között szaunaprogramokkal is várják majd a vendégeket.

Debrecen: ismét mozi estet tartanak az Aquaticum Termálfürdőben. November 26-án, 19 órától a Pogány Madonna című Bujtor-filmet lehet megnézni a szabadtéri termálmedencéből. Rossz idő esetén a filmes programot december 3-án tartják. A mozi estre a napközben megváltott belépőjegyek érvényesek.

Hajdúnánás: megéri hármasban felkeresni a Hajdúnánási Gyógyfürdőt, ebben az esetben ugyanis az egyik belépő árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak. A kedvezmény csak teljes árú napijegyre váltható be, az akció visszavonásig érvényes.

Hajdúszoboszló: a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben állandó jelleggel elérhető egy nagyon jó fürdőgyógyászati csomag a támogatott kezelésekre vonatkozóan. Ennek része, hogy legalább négy napra érvényes kúracsomag esetén a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba adják, valamint kezelési napokon egy pohár gyógyteát, vagy egy Pávai ásványvizet is kapnak a vendégek. A fürdő december 9-ig tartó akciójában ez kiegészül azzal, hogy a gyógykúra ideje alatt egy hétköznap felhasználható Aqua-Palace élményfürdő belépőt is ingyen biztosítanak.

Igal: november 21. és 25. között Black Friday napokat tart az Igali Gyógyfürdő. Aki ebben az időszakban legalább 10 ezer forint értékben vásárol ajándékutalványt, az egy 20 perces masszázst kap ajándékba, aminek az értéke 2700 forint. A megvásárolt ajándékutalványok jövő év december 31-ig használhatók fel. Ajándékutalványt kizárólag emailben lehet rendelni (gyogyfurdo@igal.hu). Tárgyként tüntessék fel, hogy „Black Friday Igal 2022”. További fürdős Black Friday akciókat talál ide kattintva.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdő a hét minden napján szaunaprogramokat tart 17, 18 és 19 órai kezdettel. Hetente három alkalommal rendeznek fürdőruhamentes szaunaestet, szerdán 20 óra és éjfél között „Katalin Bál” témakörben, pénteken 20 óra és 01:30 között „Winter is coming” témakörben, vasárnap pedig 18 és 23 óra között „Szerelmi vallomások” témakörben. A szaunaestek egyben éjszakai fürdőzés is, és ekkor gyümölcs- és zöldségtálakat is kínálnak. Ráadásul mindezzel még nem ér véget a szaunás programok sora, hiszen Sauna Weekendet is rendeznek szombaton 13 és 23 óra között, vasárnap 10 és 17 óra között.

Ahogy minden pénteken és szombaton úgy most is megtartják az Aqua Cinemát. A kültéri termálmedencében rendezett mozizás pénteken 20 órakor, szombaton 18 órakor kezdődik.

Az Aqua Land fürdő szálláshelye, a Thermal Camping és Faházas Villapark, most szombatra malacsütést szervez. A frissen sült mellé kézműves sört és rétest is kínálnak. A részvétel regisztrációhoz kötött és itt tudhat meg róla további információkat.

Szeged: ezen a pénteken, november 25-én éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolisban. A Forrás Spa részlegben tartott program 21 órától 23:40-ig tart. A vendégek 22 és 23 órai kezdettel szaunaprogramokon is részt vehetnek. Az esti belépő ára 3700 forint, a szaunafelöntésekre pedig 350 forintért váltható kiegészítő jegy. Az esti fürdőzésen csak 16 éven felüliek vehetnek részt.

Tiszakécske: a Barack Gyógy- és Élményfürdőben továbbra is elérhető a „Kedvező Hétköznapok” és a „Termál Napok” kedvezmény. Az előbbi révén hétköznap 16 óra után 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a délutáni belépők árából. Ez a felnőtt, nyugdíjas és a gyermek belépőkre egyaránt érvényes. A „Termál Napok” akció a hétfőkre és a szerdákra vonatkozik, ezeken a napokon egységesen 2500 forintba kerül a belépőjegy és a fürdő étterme is kedvezménnyel várja a vendégeket.