• Kedvező árú fürdőgyógyászati csomagajánlattal állt elő az Agárdi Gyógyfürdő.

  • A héten több fürdőben is szaunaszeánszokkal és éjszakai fürdőzésekkel várják a vendégeket.

Agárd: fürdőgyógyászati akciót hirdetett az Agárdi Gyógyfürdő. Szeptember 9. és december 9. között az egészségbiztosító által támogatott balneoterápiás kezeléseket jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe a vendégek. Ráadásul a korábbi hasonló akcióikkal ellentétben most nincs lakóhely szerinti megkötés, a kedvezményt bárki igénybe veheti, akinek érvényes egészségbiztosítása van. A 60 db kezelés ára így most 54 ezer forint (kezelésenként 900 forint), gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak pedig 48 ezer forint (kezelésenként 800 forint). Egy nap 4 kezelés vehető igénybe, amiből az egyik a gyógyvizes medencefürdő. A lehetőségről minden további információt elolvashat a fürdő weboldalán.

Bogács: szüreti medencebált tartanak most szombaton, szeptember 17-én a Bogácsi Gyógyfürdőben. 20 óra és 23:30 között a zenét a Randevú Plusz Zenekar biztosítja. Az esti belépő ára 2800 forint.

Cserkeszőlő: a településen Szüreti Felvonulás és Mulatság lesz, ami a megszokott programokon felül szuper esti koncerteket is magában foglal. A programról itt olvashat további információkat.

Eger: nyárzáró éjszakai fürdőzés lesz szeptember 17-én az Egri Termálfürdőben. A 19 órakor kezdődő programon a  jó zenékről DJ Hütter gondoskodik.

Gyula: szeptember 16-án és 17-én Pálinkás Szauna Napokat tartanak a Gyulai Várfürdőben. Napközben 15 és 17 órakor, szombaton 21, 22 és 23 órakor pálinkás szaunafelöntésekkel várják a különleges szaunaprogramok kedvelőit.

Hajdúböszörmény: pénteken, szeptember 16-án szezonnyitó szaunaparty lesz a Bocskai Gyógyfürdőben. A felöntéseket 17:30-kor, 18:30-kor és 19:30-kor tartják, a három szaunaszeánszon 1900 forintért vehetnek részt.

Igal: szeptember 17-én szüreti felvonulás lesz Igalon. A menet a gyógyfürdő előtti parkolóból indul 13:30-kor és oda is érkezik vissza. A fesztiválparkban ugrálóvárral, trambulinnal várják a gyerekeket.

Pápa: nyárbúcsúztató szaunaestet rendeznek a Várkertfürdőben most szombaton. Az esti rendezvényre 5500 forintba kerül a belépő, ami négy szaunaprogramot, valamint limonádé és gyümölcsfogyasztást foglal magában. További információkat olvashat erről a fürdő honlapján.

Pusztaszentlászló: szeptember 17-én, 19 és 23 óra között éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a kitűnő Aqua Barbara Termálfürdő. Az esti programra a felnőtt belépő 3000 forintba, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 2500 forintba kerül.

Sárvár: most szombaton, azaz szeptember 17-én éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Ezen a napon a fürdő éjjel 1-ig tart nyitva. A programra 18 órától 2900 forintért váltható külön belépő, a napijeggyel rendelkezők pedig 1500 forintért vásárolhatnak kiegészítő jegyet az éjszakai fürdőzésre.

Szigetvár: éjszakai fürdőzést rendeznek szeptember 17-én a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19 órától 23 óráig tartó fürdőzésre 2000 forintba kerül a belépő, ugyanez Szigetvár Kártyával mindössze 1200 forint.