• Éjszakai fürdőzések és szaunaprogramok is lesznek a héten.

  • Különféle kedvezmények is elérhetők a fürdőkben, ezek közül némelyik egészen június 30-ig érvényes.

Budapest: a Budapest Gyógyfürdői Zrt. és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata együttműködésének köszönhetően a fővárosi kerületben élő nyugdíjasok és gyerekek számára különféle fürdős kedvezményeket biztosítanak. Ezek a Lukács Gyógyfürdőt, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőt, valamint a Római és Pünkösdfürdői strandokat érintik. Erről a lehetőségről minden tudnivalót elolvashat ide kattintva.

Csongrád: jó kis májusi akciót hirdetett a Csongrádi Gyógyfürdő, ugyanis hétfőtől péntekig a teljes árú napijegy árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Debrecen: május 7-én, szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek az Aquaticum élményfürdőben. A program 19 órakor veszi kezdetét, a medencéket éjfélkor zárják. 19 órától kezdődően a zenés fürdőzésre 3500 forintba kerül a belépőjegy.

Makó: most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Hagymatikum fürdőben. Nem egyszeri alkalomról van szó, ugyanis májustól kezdődően minden szombaton meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket. A 19:30-tól kezdődő programra az esti belépő 1500 forintba kerül teljes áron. Ugyanez kistérségi kedvezménnyel 1050 forint, Makó kártyával pedig csak 750 forint. Jövő héten, május 10-én pedig nyugdíjas találkozó is lesz a Hagymatikumban. Ezen a napon szűrővizsgálatokkal, vízi tornával, masszázs akcióval és zenés programokkal várják a nyugdíjasokat. Május 10-én a nyugdíjas belépő ára 1800 forint, kistérségi és makói lakosoknak pedig csak 1000 forint.

Mórahalom: „Anyák Hónapja” néven hirdetett akciót a Mórahalmi Gyógyfürdő. A diák- és kölyökbelépők mellé az édesanyák számára váltott jegy ára mindössze 900 forint. A kedvezmény május 31-ig tart és hétfőtől péntekig érvényes.

Pápa: május 7-én szezonzáró szaunaest lesz a Várkertfürdőben. A 18 órakor kezdődő, 4 szaunaprogramot magában foglaló programra 5000 forintba kerül a belépő. A szaunaestre előzetesen regisztrálni kell, amivel kapcsolatban minden információ megtalálható a fürdő honlapján. Továbbra is érvényes a Várkertfürdő nyugdíjasoknak szóló akciója. Ez azt jelenti, hogy minden hétfőn és csütörtökön 50 százalékos kedvezménnyel váltható nyugdíjas napijegy. A kedvezmény igénybevételéhez a nyugdíjfolyósító által kiadott igazolvány felmutatása szükséges.

Szeged: a Napfényfürdő-Aquapolis egy egészen jó kedvezményt kínál a nyugdíjasok számára. Hétfőtől csütörtökig ugyanis a szenior vendégkör mindössze 1000 forintért válthat belépőt. Ez még úgy is jó ajánlat, hogy a jegy a Forrás Spa részlegbe nem érvényes. A nyugdíjas akció június 30-ig tart.