• Anyák napja alkalmából akciókat és éjszakai fürdőzéseket is hirdettek egyes helyeken.

  • Hajdúszoboszlón nagyszabású strandnyitó programmal indítják a szezont.

Bükfürdő: anyák napja alkalmából akciót hirdetett a Bükfürdő Thermal & Spa, 20 százalékos kedvezményt nyújtanak egyes kezeléseikre és kozmetikumaikra. Az akció május elsejéig tart, az érintett szolgáltatások és termékek listáját megtalálják a fürdő honlapján.

Hajdúszoboszló: ahogy nemrég írtuk, április 30-án nyit a Hungarospa strandja és ebből az alkalomból 18:30-tól ingyenes koncerteket tartanak a fürdő hajószínpadán – még fürdőbelépőt sem kell hozzá váltani. A sztárfellépők közé tartozik Sipos F. Tamás, Janicsák Veca, DR BRS, Varga Viktor és Heincz Gábor Biga.

Makó: éjszakai fürdőzést rendeznek április 30-án, azaz most szombaton a Hagymatikum fürdőben. A 19:30-tól kezdődő programra 1500 forintba kerül a belépő és kiegészítő jeggyel a szaunavilág is a vendégek rendelkezésére fog állni.

Miskolctapolca: április 30-án, anyák napi éjszakai fürdőzés lesz az Ellipsum Élményfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó zenés programra a belépőjegy egységesen 4000 forintba kerül. A vendégek a Relax csarnok négy beltéri medencéjét, valamint a kinti ülőmedencét használhatják.

Pápa: továbbra is érvényes a Várkertfürdő hétfői és csütörtöki nyugdíjas akciója. Ezeken a napokon a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek féláron válthatnak napi belépőjegyet.

Szeged: a tavaszi évad utolsó éjszakai fürdőzésére kerül sor április 29-én, azaz most pénteken a Napfényfürdő-Aquapolisban. A szokott módon a Forrás Spában várják a vendégeket 21 óra és éjfél között. 22 és 23 órakor szaunaszeánszokat is rendeznek. Az esti belépő 3300 forintba kerül, érvényes diákigazolvánnyal ebből 15 százalékos kedvezményt biztosítanak. Belépés kizárólag 16 év felettieknek.

Tiszakécske: hétfőnként és szerdánként kedvező árú napi belépővel várja vendégeit a Barack Gyógy- és Élményfürdő. Ezeken a napokon a belépőjegy 2300 forintba kerül és a fürdő étterme is jelentős kedvezményt biztosít. A hétfői és szerdai akció május 30-ig érvényes.