• Jövő hétvégén megnyitja kapuit a Hajdúszoboszlói Strandfürdő.

  • A nyitónapra ingyenes koncertekkel készülnek és június végéig még az előszezoni jegyárak érvényesek.

Hagyományosan a május elsejei hétvége jelenti a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum esetében a strandidény kezdetét. Ekkor nyitják meg a hatalmas, 30 hektáros strandfürdői részt. Idén sem lesz ez másként, azaz április 30-tól látogatható a szabadtéri fürdő.

Reggel 9 órától kezdődően az úgynevezett tradicionális strandrész medencéit vehetik igénybe a vendégek. Ahogy haladunk a nyári szezon felé, úgy nyitják majd meg a többi medencét is. A strand területén lévő Aquapark várhatóan majd június 4-től, a tavaly átadott és egyből nagy sikert arató Prémium Zóna pedig június 11-től lesz látogatható.

A strandnyitás napjára egy ingyenes rendezvénnyel is készülnek. A Hungarosparty keretében 18:30-tól Sipos F. Tamás, Janicsák Veca, DR BRS, Varga Viktor és Heinz Gábor Biga lépnek fel. A rendezvényt a mediterrán tengerpart medence hajószínpadán tartják. Az esti koncertekre a vendégek a 2-es számú bejáraton (Aqua-Palace főépülete és a szörfépület között) léphetnek be.

A strandfürdő esetében június végéig az előszezoni jegyárak vannak érvényben. Ez azt jelenti, hogy egy felnőtt napijegy 2800 forintba, a nyugdíjas, valamint a diák és gyermek fürdőbelépő 2300 forintba kerül, 3 év alattiaknak a regisztrációs díj 100 forint.

Hajdúszoboszló tradicionális strandrész

További strandnyitásokról itt olvashat.