• Tavaly ilyenkor a lezárások miatt nem lehettek Valentin-napi fürdős programok sem.

  • Idén viszont mintha ezt mindenhol igyekeznének bepótolni.

  • Talán még nem is volt soha annyi program és akció ebből az alkalomból, mint amennyi most lesz.

Budapest – Aquaworld: Valentin-napi éjszakai fürdőzést rendez az Aquaworld élményfürdő február 12-én. A 20 órától éjjel 1-ig tartó programot szaunaszeánszok, tüzes táncshow, nyereményjáték és élőzene gazdagítja. Az online megvásárolható belépőjegy ára 8000 forint, helyszíni jegyvásárlásra nem lesz lehetőség.

Budapest – Rudas: két nap is éjszakai fürdőzést tartanak a Rudas Gyógyfürdőben a Valentin-nap jegyében. Február 11-én és 12-én is meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket, akik az este folyamán relaxáló hangfürdőn és frissítő szaunafelöntéseken is részt vehetnek.

Bükfürdő: február 12-én zenés éjszakai fürdőzés lesz a Bükfürdő Thermal & Spában. 18 órától éjfélig tartó program során a vendégek szaunafelöntéseken is részt vehetnek. Az esti belépő ára 1900 forint, a szaunába is érvényes jegy 3800 forintba kerül, a felöntéseken pedig 600 forintért vehetnek részt.

Cegléd: Valentin-napi szaunaest lesz február 12-én a Ceglédi Gyógyfürdőben. 20:30-tól éjfélig négy szaunafelöntést tartanak, az esti belépőjegy 2600 forintba kerül.

Debrecen: február 12-én mozi est lesz 19 órától az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéjében, a fürdőzők a Római Vakáció című vígjátékot tekinthetik meg. Ezen felül szombaton és vasárnap szaunamaratont is tartanak a szaunavilágban. Két nap alatt összesen 28 szaunafelöntéssel várják a forróság kedvelőit.

Hajdúböszörmény: február 11-én (pénteken) 20:30 és éjfél között lesz Valentin-napi fürdőzés a Bocskai Gyógyfürdőben. Az éjszakai belépőjegy ára 1800 forint, a három szaunaszeánszon pedig 1590 forintért vehetnek részt a vendégek.

Hajdúnánás: február 11-én, azaz pénteken tartanak éjszakai fürdőzést 20 órától kezdődően a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. A fürdőzés idején öt szaunaszeánsz is lesz. Az esti fürdőbelépő ára 1000 forint, az esti szaunás jegy 1400 forintba kerül.

Hajdúszoboszló – Hungarospa: az Aqua-Palace élményfürdőben február 14-én (hétfőn) lesznek délutáni, Valentin-napi szaunaszeánszok. Ebből az alkalomból a fürdő 50 százalékos kedvezményt biztosít a szauna kiegészítő jegy, a privát fürdőzés és a relax szoba árából.

Igal: csomagajánlattal és programokkal is készül a hétvégére az Igali Gyógyfürdő. A 2 fős fürdőbelépőt és 30 perces páros masszázst magában foglaló csomag 9300 forintba kerül. A 2 belépőt és a 30 perces romantikus sós vizű dézsafürdőzést tartalmazó csomag ára pedig 9800 forint. Szombat délután szaunaszeánszokkal várják a vendégeket, vasárnap délután pedig zenés medenceparty lesz a kültéri termálmedencénél, a zenéről a Forever Duo gondoskodik.

Kecskemét: február 11-én (pénteken) 21 órától kezdődően éjszakai fürdőzés lesz a Kecskeméti Fürdőben. A medencéket csak fél 1-kor zárják és a szaunavilág is a vendégek rendelkezésére áll.

Komárom: február 12-én, 20:30-tól éjfélig éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. A vendégek 21, 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is kikapcsolódhatnak. Az esti belépő 1700 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 2200 forint, a szaunaszeánszokon alkalmanként 550 forintért vehetnek részt.

Martfű: szombaton, azaz február 12-én tartanak éjszakai fürdőzést a Martfű Termál Spában. A 20:30-tól éjjel 1-ig tartó program során filmvetítés is lesz.

Pápa: farsangi szaunaestet tartanak február 12-én a Várkertfürdőben. Az este folyamán négy szaunaszeánszon vehetnek részt a vendégek, viszont előzetesen regisztrálni kell, mert a kapacitás korlátozott.

Sárvár: február 12-én éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 18 órától éjjel 1-ig tartó fürdőzésre a belépőjegy 2100 forintba kerül.

Szentgotthárd: szaunaszeánszokkal egybekötött éjszakai fürdőzés lesz február 12-én a szentgotthárdi fürdőben. A program 21 órakor veszi kezdetét és a fürdő éjjel 2-ig tart nyitva. A fürdőbelépő 3500 forintba kerül, a szaunás jegy ára pedig 5200 forint, ami a szaunaszeánszok árát is tartalmazza.

Tiszakécske: február 12-én éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Barack Gyógy- és Élményfürdő. 18 órától éjfélig DJ Göme zenél az uszodatérben, 20 órakor pedig filmvetítés is lesz. A vendégek szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Vásárosnamény: február 12-én Valentin-napi zenés, habpartys éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A program 20:30-kor kezdődik, az esti belépő ára pedig 1500 forint.