• Több helyen éjszakai fürdőzés is lesz a héten.

  • Jó néhány fürdőben igénybe vehetünk belépőjegyes kedvezményeket is, amelyek egész februárban érvényesek.

Berekfürdő: érdemes kihasználni az üdülőhely termálfürdőjének 1+1 akcióját. Ez azt jelenti, hogy 2 darab napi belépőjegy vásárlása esetén 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a teljes vételárból. Ez a zárás előtti 3 órás jegyekre nem érvényes. A berekfürdői akció még egészen február 28-ig tart.

Hévíz: a Tófürdőbe szóló 3500 forintos 3 órás belépők mellé most egy ajándék is választható. Ez lehet egy kávé, tea, vagy ásványvíz, illetve akár plusz 1 órányi érvényességi idő is. Az akció február 28-ig érvényes.

Miskolctapolca: éjszakai fürdőzést és farsangi szaunaestet rendeznek a Miskolctapolca Barlangfürdőben február 5-én (szombaton). A 19 órakor kezdődő program során három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek (ehhez előzetes regisztráció szükséges). Az esti fürdőjegy 3000 forintba, a szaunába is érvényes belépő 3900 forintba kerül.

Mórahalom: kifejezetten az online jegyvásárlásra hirdetett egy akciót a Mórahalmi Gyógyfürdő. Amennyiben a netes jegyvásárlás során az EXTRA22 kódok használják, akkor 22 százalékos kedvezményben részesülnek a vételárból. Az online akció február 28-ig érvényes.

Szeged: egy egész jó senior kedvezményt hirdetett a Napfényfürdő Aquapolis. Június 30-ig minden héten hétfőtől csütörtökig a nyugdíjas napi belépők ára mindössze 1000 forint. Ennek az igénybevételéhez a nyugdíjas igazolvány bemutatása szükséges. A kedvezményes belépő a Forrás Spába nem érvényes. Utóbbiban, tehát a Forrás Spában egyébként éjszakai fürdőzés is lesz a héten (február 4-én) 21 óra és éjfél között. A zenés programra 3300 forintba kerül a belépőjegy.

Vásárosnamény: február 5-én, azaz most szombaton 20:30-tól éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. Az esti programra 1200 forintba kerül a belépőjegy.