• A fürdők esti filmvetítéssel, szaunaprogramokkal, éjszakai fürdőzésekkel búcsúztatják a januárt.

  • Szegeden meghosszabbítottak egy nagyon jó nyugdíjas kedvezményt.

Budapest – Paskál: január 28-án ismét SzaunaPénteket tartanak a Paskál Gyógyfürdőben. A kéthetente megrendezésre kerülő szaunaesten a vendégek négy különböző tematikájú felöntésen vehetnek részt. Eközben a szabadtéri termálmedence is a vendégek rendelkezésére áll. A programra kizárólag online elővételben – 6500 forintért – válthatóak jegyek.

Celldömölk: hétfőnként belépőjegyes akcióval várja vendégeit a Vulkánfürdő. Ezeken a napokon a felnőtt fürdőbelépő 1650 forintba, a gyermek, diák, nyugdíjas jegy pedig 1250 forintba kerül. Az akció visszavonásig érvényes.

Debrecen: január 29-én mozi est lesz az Aquaticum Termálfürdőben. A kültéri medencéből a Mamma Mia című zenés vígjáték tekinthető meg 19 órától. Esőnap: február 5. A napközben megváltott jegyek az esti programra is érvényesek.

Hévíz: február 28-ig két kedvezményes ajánlat is elérhető a Hévízi Tófürdőben. A 3 órás belépő 3500 forint és most ehhez kapcsolódóan egy-egy grátisz szolgáltatást is kínálnak. A 3 órás belépő, valamint kávé, tea, vagy ásványvíz a Vitál Bárban ugyanis szintén 3500 forint. A másik lehetőség, hogy változatlan áron +1 órás tartózkodást biztosít a hévízi jegyár.

Miskolctapolca: a jövő héten kezdődő karbantartási szünet előtt még lesz egy éjszakai fürdőzés az Ellipsum Élményfürdőben. Erre január 29-én, szombaton kerül sor 20 órától kezdődően. Érdemes időben érkezni, mert az első száz vendéget egy welcome drinkkel lepik meg. A zenés éjszakai fürdőzésre 4000 forintba kerül a belépő.

Mórahalom: február 28-ig igazán megéri online megvásárolni a belépőjegyünket a Mórahalmi Gyógyfürdőbe, ugyanis az EXTRA22 kuponkód használatával 22 százalékos kedvezményt érhetünk el a jegyárakból.

Szeged: a Napfényfürdő Aquapolisban januárra meghirdettek egy nagyon jó kedvezményt. A nyugdíjas vendégek hétfőtől csütörtökig mindössze 1000 forintért látogathatták a fürdőt. A jó hír az, hogy ezt a kedvezményt meghosszabbították és nem is csak egy hónappal toldották meg, hanem egészen június 30-ig fog tartani. A kedvezményes belépő a Forrás Spába nem érvényes.