• A Miskolctapolca Barlangfürdő jövő héten már újra várja a vendégeket.

  • Ezzel párhuzamosan azonban bezár az Ellipsum Élményfürdő, ahol nekikezdenek a garanciális problémák kijavításának.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben január 10-én vette kezdetét az év elején szokásos karbantartási szünet. A Barlang Aquaterápia a héten már újra megnyitott, a Barlangfürdő pedig a jövő héttől fogad újra vendégeket. „A karbantartási munkák befejezését követően a fürdőzők február elsejétől újra igénybe vehetik az európai hírű Miskolctapolca Barlangfürdő szolgáltatásait” – olvasható a fürdőt üzemeltető Miskolci Fürdők Kft. közleményében.

Ezt követően – február elsejétől – a tavaly nyáron átadott Ellipsum Élményfürdőben kezdődik karbantartási időszak, amelynek során a garanciális felülvizsgálatokon feltárt hibák teljes körű kijavítására is sor kerül. Ezen nagyobb volumenű munkák elvégzése az Ellipsumban sem oldható meg a nyitvatartás mellett, ezért az élményfürdő – a kivitelezővel történt egyeztetések alapján – várhatóan néhány hét múlva nyithat meg újra a fürdőzni vágyók előtt.

Az előre megvásárolt – élményfürdőbe szóló – ajándékutalványok, illetve a kiadott kedvezménykuponok felhasználási idejét meghosszabbítják a zárva tartás időtartamával.

A karbantartás az Ellipsum Strandfürdőt (korábbi nevén Miskolctapolcai Strandfürdő) nem érinti, így az itt található wellness/fitnesz részleg, valamint a szaunavilág változatlan nyitvatartással várja a fürdőzni és pihenni vágyókat. A munkálatok megkezdése előtt, ezen a héten szombaton még egy éjszakai fürdőzésre várják a vendégeket az élményfürdőbe.

A társaság közlése szerint az Ellipsum esetében az újranyitás pontos időpontja még nem ismert, ez ugyanis a munkálatok függvényében változhat, így erről később adnak ki tájékoztatást.

Ellipsum beltérimedence élményfürdő