• Sokféle programmal és akcióval várják a vendégeket ezen a héten a hazai fürdők.

  • A makói Hagymatikum szombaton ünnepli megnyitásának 10. évfordulóját, de új napi akciók és csomagajánlatok is elérhetők.

Berekfürdő: január 15. és február 28. közötti időszakra egy egész jó akciót hirdetett a Berekfürdői Gyógyfürdő (a nyitóképen). Két darab napi belépőjegy vásárlása esetén ugyanis a teljes árból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak. A kedvezmény a zárás előtti 3 órás jegyekre nem érvényes.

Celldömölk: január 17-től kezdődően hétfői akciót hirdetett a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. A hét első napjain a felnőtt belépőjegy csak 1650 forintba, a nyugdíjas, gyermek és diák belépő pedig 1250 forintba kerül. A hétfői kedvezmény visszavonásig érvényes.

Hajdúböszörmény: január 21-én, pénteken zenés szaunaszeánszokkal várja vendégeit a Bocskai Gyógyfürdő. A téli hangulatú felöntésekre 18, 19 és 20 órai kezdettel kerül sor. A három szaunaprogramra szóló jegy 1590 forintba kerül.

Hajdúnánás: továbbra is érvényes a Hajdúnánási Gyógyfürdő keddi és szerdai akciója. Keddenként a nyugdíjas belépők csak 1200 forintba kerülnek. Szerdánként pedig a szaunába is érvényes napijegy ára 2000 forint.

Makó: január 22-én (szombaton) ünnepli megnyitásának 20. évfordulóját a Hagymatikum fürdő. Napközben a gyerekeket kreatív sarokkal várják, délután fellép Szabó Ádám, valamint táncelőadás is lesz. Ráadásul erre a napra szaunamaratonnal és fürdőmozival egybekötött éjszakai fürdőzéssel is készül a Hagymatikum.

Miskolctapolca: pénteken, szombaton és vasárnap is szaunaprogramokat tartanak az Ellipsum élményfürdőben. Pénteken meghosszabbították a nyitvatartásukat, ekkor 17:30-kor, 18:30-kor és 19:30-kor lesznek a felöntések. Szombaton és vasárnap pedig 17:00-kor és 18:30-kor kerül sor a szaunaprogramokra.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: április 30-ig ingyenes szaunaprogramokkal várják a vendégeket az Aquarius élményfürdőben. Az ingyenes felöntésekre szerdánként, péntekenként és szombatonként 16:30-kor, 17:30-kor és 18:30-kor kerül sor. A programokon érvényes szaunabelépővel és előzetes regisztráció után vehetnek részt.

Szeged: januárban a nyugdíjas vendégek – hétfőtől csütörtökig – mindössze 1000 forintért válthatnak belépőt a Napfényfürdő Aquapolisba. A Forrás Spában pedig most pénteken (január 21.) éjszakai fürdőzés lesz 21 órától éjfélig és az este folyamán szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti 3 órás belépő ára 3300 forint.

Szentgotthárd: hétfőtől csütörtökig érvényes nyugdíjas akciót hirdetett a szentgotthárdi fürdő. Ezeken a napokon a szenior korosztály számára 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a fürdő- és szaunabelépők árából. A kedvezmény nyugdíjas igazolvánnyal vehető igénybe és visszavonásig érvényes.

Zalakaros: “téli feltöltődés” néven kínál egy akciós belépőjegycsomagot a Zalakarosi Fürdő. Ez napi felnőtt belépőjegyet és 30 perces relaxáló aromamasszázst foglal magában 8820 forintos áron. A csomag február 28-ig vásárolható meg.