• Több fürdőben is jelentős kedvezménnyel várják a nyugdíjas vendégeket.

  • A héten zenés éjszakai fürdőzések mellett még kétnapos szaunamaraton is lesz.

Debrecen: január 15-én, azaz most szombaton kalózos Hawaii családi napot tartanak az Aquaticum élményfürdőben. Délután különféle programokkal várják a fürdőzőket: aquafitnesz, családi kincskeresés, anya-lánya szépségsarok, apa-fia kalóz párbaj, Hawaii fejdísz és kalózsapka készítés. Ráadásul a hétvége két napján pótszilveszteri szaunamaratont is rendeznek a Szaunavilágban. Két nap alatt 14 szaunamesterrel 28 szaunaprogramon vehetnek részt a vendégek.

Hajdúszoboszló: a szaunázás kedvelői kedvezményes áron vehetik igénybe az Aqua-Palace élményfürdő szaunavilágának a szolgáltatásait. A január 10. és február 28. között érvényes akcióban ugyanis 50 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni a szauna kiegészítő belépőket.

Kaposvár: január 15-én (szombaton) éjszakai fürdőzést rendeznek a Virágfürdőben. A 20:30-tól éjjel 1-ig tartó programon DJ Voluman szolgáltatja a zenét. Az este folyamán három alkalommal szaunafelöntéseket is tartanak. A felnőtt belépő 1900 forintba, az ifjúsági és nyugdíjas jegy 1500 forintba kerül. A szaunába is érvényes esti belépők ára pedig 2900, illetve 2500 forint.

Lenti: február 28-ig tartó akciót hirdetett a Lenti Termálfürdő. A fedett fürdő, az élményfürdő, a kültéri hirdomasszázs medence és a szaunavilág használatát magában foglaló jegy ebben az időszakban 4100 forintba kerül.

Lipót: keddenként kedvezménnyel várja vendégeit a Lipóti Termálfürdő. A szaunába is érvényes fürdőbelépő ezeken a napokon 3200 forintba kerül, valamint a fürdő étterme is 20 százalékos kedvezményt biztosít a főételek árából. Az akció január 10. és február 28. között érvényes.

Miskolctapolca: január 15-én éjszakai fürdőzés lesz az Ellipsum élményfürdőben. Az este 8-tól éjfélig tartó program idején a Relax csarnok beltéri medencéi és a kinti ülőmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Az esti zenés programra 4000 forintba kerül a belépő.

Pápa: úgy tűnik, sikeresnek bizonyult a Várkertfürdő nyugdíjas akciója, mert a korábban a tavalyi év végéig meghirdetett kedvezmény továbbra is érvényes. Hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjfolyósító igazolványát felmutató vendégek 50 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt a fürdőbe. Az akció visszavonásig érvényes, kivételt csak a hétfőre és csütörtökre eső ünnepnapok jelentenek.

Sárvár: a hónap eleje óta ismét elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nyugdíjas kedd nevű akciója. Ennek keretében az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek a hét második napjain 1100 forintért válthatnak napi belépőt a termálfürdőbe.

Zalakaros: nyugdíjas kedvezményt hirdetett a Zalakarosi Fürdő. A nyugdíjas csütörtök akció keretében a szenior korosztály tagjai 50 százalékos kedvezményt kapnak a napi felnőtt belépő árából. A kedvezmény az év minden csütörtökjén érvényes, ami alól majd csak a kiemelt időszakok jelentenek kivételt (hosszú hétvégék, ünnepnapok, tanítási szünetek ideje). A kedvezmény igénybevételéhez a nyugdíjfolyósító által kiadott nyugdíjkártya bemutatása szükséges.

Cikk nyitóképe: a Zalakarosi Fürdő beltéri gyógyvizes medencéje