• Rengeteg fürdőben tartanak esti fürdőzéseket a következő napokban.

  • Az éjszakai belépők ára jellemzően 1000 és 3000 forint között szóródik, de néhány fürdőben ennél drágább jegyre is akad példa.

Idén nyáron is nagy sikerrel zajlott országszerte a Strandok Éjszakája rendezvénysorozat, aminek keretében a fürdők meghosszabbított nyitvatartással várták a vendégeket. Ezen a héten pedig – ha nem is egy formális rendezvénysorozat keretében, de – az ország minden részén, rengeteg fürdőben tartanak majd éjszakai fürdőzést.

Tanítási szünet is van, ráadásul háromnapos hosszú hétvége is lesz. S bár akad néhány fürdő, ami november elsején nem lesz nyitva, de a tipikusnak inkább az számít, hogy meghosszabbított nyitvatartással és programokkal készülnek ezekre a napokra a fürdők. Ezen belül is meglepően sok helyen tartanak majd esti fürdős programokat.

Budapest – Aquaworld: Halloween Night néven tartanak éjszakai fürdőzést október 30-án. Az este folyamán szaunaszeánszok is lesznek. A 20 órától éjjel 1-ig tartó fürdőzésre a helyszínen 4990 forintba kerül a belépőjegy.

Budapest – Rudas Gyógyfürdő: minden héten péntek és szombat éjjel rendeznek éjjeli fürdőzést a Rudasban. 22 órától egészen hajnali 3-ig tart a program, a belépő pedig 7000 forintba kerül, de online elővétel esetén ebből 10 százalékot lehet spórolni.

Cegléd: medencés bulival és retró slágerekkel várják a vendégeket október 29-én a Ceglédi Gyógyfürdőben. Az esti program 20 órától éjfélig tart, a belépő pedig 2600 forintba kerül.

Csokonyavisonta: a település termálfürdőjében két nap is lesz esti fürdőzés, hiszen október 29-én és 30-án is meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket Csokonyavisontán. A 17 órától 22 óráig tartó fürdőzésre egységesen 1000 forintba kerül a belépőjegy.

Debrecen: Halloween jegyében tartanak programokat október 30-án az Aquaticum mediterrán élményfürdőben, ahol erre a napra meghosszabbították a nyitvatartást is, hiszen éjfélig tart majd nyitva az élményfürdő. 19 óra után a belépő 2900 forintba kerül.

Hajdúböszörmény: Halloween jegyében tartanak éjszakai fürdőzést október 29-én a Bocskai Gyógyfürdőben. 20:30 és 23:30 között a vendégek szaunafelöntéseken is részt vehetnek. Az esti jegy ára 1800 forint, a szaunafelöntésekre szóló belépő ára pedig 1590 forint.

Hajdúnánás: október 29-én, pénteken lesz éjszakai fürdőzés a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Az este 8-tól éjjel 1-ig tartó program idején szaunamaratonnal is várják a látogatókat. Az éjszakai belépő 1500 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára pedig 1900 forint.

Hajdúszoboszló: esti medenceparty lesz október 30-án, 16 és 20 óra között az Aqua-Palace élményfürdőben, ahol zenével és lézershow-val is szórakoztatják a vendégeket.

Jászszentandrás: a település hétvégén újranyitó termálfürdője október 30-án, szombaton éjfélig tart nyitva.

Leányfalu: pénteken és szombaton (szokás szerint) éjszakai fürdőzést tartanak a Leányfalu Termálfürdőben. A 20 óra és éjfél közötti időszakban kerek 2000 forint a belépő.

Pápa: Halloween éjszakai fürdőzés és buborék party lesz október 30-án, szombaton a Várkertfürdőben. A zenés fürdőzés 20:30-tól éjjel 2-ig tart. A belépő elővételben 1500 forintba, a helyszínen 1900 forintba kerül.

Pusztaszentlászló: a hangulatos Zala megyei Aqua Barbara termálfürdőben is lesz esti fürdőzés, méghozzá október 29-én, 19:30 és 23 óra között. Az esti belépőjegy 2500 forintba kerül.

Sárvár: október 30-án, azaz szombaton lesz a következő éjszakai fürdőzés a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A fürdőzés 18 órától éjjel 1-ig tart, a belépő pedig 2100 forintba kerül.

Szeged: a Napfényfürdő Aquapolisban október 29-én, azaz pénteken tartanak esti fürdőzést, ami 21 órától éjfélig fog tartani. 22 és 23 órakor szaunaprogramokon is részt vehetnek a vendégek.

Szentgotthárd: éjszakai fürdőparty lesz október 30-án 21 órától éjjel 2-ig a szentgotthárdi fürdőben. Az esti fürdőbelépő 3190 forintba kerül, a szaunába is érvényes belépő ára pedig 4590 forint.

Tamási: október 30-án lesz éjszakai fürdőzés a Tamási Termálfürdőben. Az éjfélig tartó programon DJ biztosítja a zenét és a vendégek szaunafelöntéseken is részt vehetnek.

Túrkeve: október 30-án Halloween éjszakai fürdőzés lesz a Túrkeve Termálfürdőben. A kinti gyógymedencében habpartyt is tartanak. Az éjfélig tartó fürdőzésre 1500 forintba kerül a belépőjegy.