• November 1-je, hétfő munkaszüneti nap lesz, viszont azt érdemes tudni, hogy néhány termálfürdő ezen a napon nem nyit ki.

  • Október 23-án a fürdők többsége nyitva tart.

Az ünnepnapok, munkaszüneti napok mindig kicsit megkavarják a fürdők megszokott nyitvatartási rendjét. A jellemzőnek egyébként az számít, hogy ebben az időszakban is zavartalanul működnek a fürdők. Sőt, sok helyen programokkal, meghosszabbított nyitvatartással készülnek ezekre a napokra.

Ettől függetlenül azért néhány fürdő majd november elsején zárva lesz. Egyébként ezek a fürdők általában a korábbi években sem nyitottak ki Mindenszentek napján, így a törzsvendégeiket valószínűleg nem éri meglepetés.

A budai Irgalmasok Veli Bej fürdője esetében a korábbi években megesett, hogy október 23-án zárva tartottak. Azonban idén ezen a napon is várják a vendégeket a megszokott hétvégi nyitvatartással, azaz reggel 6 és dél között, valamint 15 óra és 21 óra között. Viszont a Veli Bej nemcsak november 1-jén, hanem november 2-án is zárva tart.

A szegedi Anna Fürdő termál és wellness részlege október 23-án és november 1-jén is várja a fürdőzőket, azonban a gyógyászatuk az említett két napon zárva lesz. Az Egri Termálfürdő október 23-án nyitva tart, viszont ahogy a korábbi években, úgy idén sem nyitnak majd ki november 1-jén. Egy az egyben ugyanez a helyzet a Nagyatádi Gyógyfürdővel, tehát október 23-án rendes nyitvatartással várják a vendégeket, viszont november 1-jén nem nyitnak ki.

A Bükkszéki fürdő nem lesz nyitva november 1-jén, valamint áramszünet miatt november 4-én sem. A mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdőben szintén szünnap lesz november 1-jén.

Két fürdőben is a korábban meghirdetett karbantartási szünet érinti a november 1-jei nyitvatartásukat. A Marcali Fürdő október 25. és november 1. között vízcsere miatt lesz zárva. A miskolci Selyemréti fürdő pedig ugyanígy, október 25. és november 1. között tart karbantartási leállást. Mindkét fürdő november 2-tól látogatható újra.