• Néhány napos szünetet követően hétvégén újranyit a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping.

  • A nyitási hétvégén 990 forintos bevezető árral és éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

  • A szezonon kívül pénteken, szombaton és vasárnap lesznek nyitva.

Jászszentandrás község az Alföld északi részén, Budapesttől nagyjából 120 kilométerre található. A településen az 1960-as években találtak termálvizet és azóta is működik itt egy – szabadtéri medencékkel rendelkező – termálfürdő, amihez kemping is kapcsolódik, de faházak, apartmanok is elérhetők a vendégek számára.

A termálstrand szezonálisan tart nyitva, az idei szezonjuk néhány nappal ezelőtt ért véget. Azonban a fürdő Facebook oldalán egy jó hírt közöltek: idén elmarad a téli szünet. A hétvégén, azaz október 30-án újranyitnak és mostantól szezonon kívül is várják a vendégeket. Mint a fürdőtől megtudtuk, jövő héttől kezdődően péntek, szombat és vasárnap lesznek nyitva. 36-38 Celsius-fokos vizű termálmedence, jacuzzi és szauna jelenti a választékot, de a kemping is működik és az apartmanjaik is üzemelnek, valamint az öltöző is fűtött.

Ráadásul a nyitási hétvégén 990 forintos bevezető árral várják a fürdőzőket. Szombaton 12 órától éjfélig lesznek nyitva, azaz ekkor éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik. Vasárnap pedig reggel 8-tól este 8-ig működik a termálstrand.

Jászszentandrás Termálstrand

A fürdő honlapját itt találják. További termálfürdős hírekért, információkért pedig kattintsanak ide.