• Tovább bővül az üdülőkomplexum szaunavilágának kínálata.

  • Az újranyitást követően egy új kültéri finn szauna áll a vendégek rendelkezésére.

  • Ezt kifejezetten a szaunaprogramokhoz fogják használni.

A tiszakécskei Barack Thermal Resortban a pandémia miatti kényszerű zárvatartások idején sem állnak le a fejlesztésekkel. Jó példa volt erre a fürdőkomplexum új csúszdaparkja, amit tavaly ilyentájt kezdtek építeni és az eredeti terveknek megfelelően 2020 nyarán át is adták.

A Barack Thermal Resort szaunavilágának kínálatára eddig sem lehetett panasz, de az újranyitást követően egy újdonsággal is várják majd a forróságot kedvelő vendégkört. A napokban ugyanis egy kültéri finn szaunát alakítottak ki. A jövőben itt szaunaszeánszokat fognak tartani, ezzel tehermentesítik a beltéri finn szaunát, amit a szaunaprogramok idején is zavartalanul lehet majd használni.

A 20-25 fő befogadására alkalmas új finn szauna mellett egy merülődézsa is a vendégek rendelkezésére áll majd. A szeánszok idején kínálóasztalról lehet majd gyümölcsöket, teákat és frissítőket választani. A szeánszokon kívüli időszakban az új finn szauna privát és cégek programokhoz is kibérelhető.

Az újdonságon felül a szaunavilágban infraszauna, rózsabarack aromaszauna, beltéri finn szauna, stollen szauna található. Továbbá gőzkamra, sókamra, merülőmedence, dézsafürdő, Kneipp taposó, különleges homokfürdő pihenő és tepidárium is a szolgáltatások közé tartozik.

Tiszakécske Barack finn szaunaA nagy kérdés most már csak az, hogy mikor nyithat újra a Barack Thermal Resort? Ez nem rajtuk múlik, de őket ismerve, amit a hatályos szabályozás ezt lehetővé teszi, nem kell sokat várni az újbóli nyitásra. Már csak ezért is érdemes a Facebook oldalukat követni, ahol az üdülőkomplexum munkatársai vidám posztokban mutatják be, hogy mivel töltik a jelenlegi időszakot.