• Már nem kell sokat várni a Tamási Termálfürdő újbóli megnyitására.

  • Ugyanakkor ez most részleges nyitást jelent, de várhatóan még idén elérhetővé válik minden korábbi szolgáltatás is.

Január 29-én, szombaton 10 órakor részlegesen újra megnyitják a Tamási Termálfürdőt. A részleges nyitás a korábbi hírnek megfelelően azt jelenti, hogy a szaunaviláguk teljes kapacitással fog üzemelni. Itt a vendégek minden egyes nap szaunafelöntéseken is részt vehetnek. A szaunavilágban finn szauna, infraszauna, fényterápiás szauna, gőzkabin, sószoba, Kneipp-medencék és hideg vizes csobbanó található, azaz egész jó a választék.

Jó hír azoknak, akik a fürdőzés miatt (is) keresnék fel a létesítményt, hogy az egyik kültéri medencét is használhatják a vendégek. Ezt a medencét 38 Celsius-fokos tamási gyógyvízzel töltik.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy 2021. november 1-jén történt tűzeset miatt kellett bezárni a Tamási Termálfürdőt. A fürdőt üzemeltető Aquaplus Kft. január elejei közleménye szerint még idén elvégzik a szükséges helyreállítási munkálatokat és ennek révén újra tudják majd nyitni a teljes fedett részleget.

Sőt, a korábban beharangozott nagyszabású fürdőfejlesztés sem marad el Tamásiban, erre várhatóan a jövő év során kerül sor.

Tamási Termálfürdő főépület