Fürdős programok és akciók 2019. március 19-24. között.

  • Két budapesti gyógyfürdőben is programokat tartanak a Víz Világnapja alkalmából.

  • Éjszakai fürdőzéseket és akciós belépőket is el lehet csípni a héten.

Budapest: március 22-én (pénteken) a Víz Világnapja alkalmából programok lesznek két budapesti gyógyfürdőben, a Lukácsban és a Széchenyiben. (Illetve a Gellértben is, de az ott tartott idegenvezetésre már minden hely betelt).

Lukács Gyógyfürdő: kóstolókkal és termékbemutatókkal készülnek, azaz kozmetikumokkal, teákkal, testanalízissel és tanácsadással várják az érdeklődőket. 12 és 16 órakor gyógyvízkóstolóval egybekötött idegenvezetést is tartanak. 16:30-tól és 18:30-tól szinkronúszás bemutatót tekinthetnek meg a vendégek. 17 órától DJ set: Carl Oh & Mr Fiel – víz inspirálta jazz-world-afro-zöldfoki-szigeteki dub muzsikáikkal fokozzák hangulatot a fürdőben. Az idegenvezetésre előzetesen regisztrálni kell a lukacs@spabudapest.hu címen.

Széchenyi Gyógyfürdő: 12 és 16 órakor gyógyvízkóstolót és idegenvezetést tartanak.  A látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges az info.szechenyi@spabudapest.hu címen.

Gyomaendrőd: még április 30-ig vehető igénybe a Liget Gyógyfürdő tb-s kúracsomagokra vonatkozó akciója. Ennek keretében a 15×4-es fürdőkezelés ára mindössze 600 forint. A vendégeknek vállalniuk kell, hogy a reumatológus által felírt mind a 60 darab kezelést igénybe veszik. A gyógyászati csomagról további információkat olvashat a fürdő honlapján.

Győr: március 23-án (szombaton) éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. Az esti program 20 órától éjfélig tart és 21:30-kor, valamint 22:30-kor szaunaszeánszok is lesznek. Az éjszakai belépőjegy ára 3000 forint, a szaunába is érvényes belépő 3800 forintba kerül.

Igal: még március 20-án és március 27-én érvényes az Igali Gyógyfürdő „fifty-fifty” nevű kedvezménye. Ennek keretében március minden szerdáján az 50 év felettiek 50 százalékkal olcsóbban, 1150 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Miskolctapolca: érdemes kihasználni a Miskolctapolca Barlangfürdő hétfői, szerdai és pénteki akcióit. Hétfőnként nyugdíjas belépők 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók. Szerdánként a diákjegyekre jár 50 százalékos kedvezmény. Péntekenként 30 százalékos kedvezményt adnak a felnőtt, a gyerek, a diák és a nyugdíjas belépők árából. Az akció április 30-ig érvényes, az ünnepnapok kivételével.

Tamási: március 23-án, szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Tamási Termálfürdőben. Ezen az estén a fürdő 22 óráig tart nyitva.

Tiszakécske: március 23-án éjszakai fürdőzés lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A 16 óráig érkező vendégek koktél kupont, a 16 óra után érkező vendégek pedig pizza kupont kapnak ajándékba. 18 és 19 órakor szaunaprogramokat tartanak. 18 órától éjfélig DJ Göme zenél az uszoda térben, 20 órától filmvetítés lesz a termálmedencénél.

Túrkeve: a Túrkeve Termál minden wellness szolgáltatásának árából 20 százalék kedvezményt adnak. Az akció március 31-ig érvényes.

Zalakaros: április 30-ig minden csütörtökön érvényes a Zalakarosi Fürdő „nyugdíjas csütörtök” akciója. Ezeken a napokon a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak komplex napi belépőjegyet. A kedvezmény igénybevételéhez ne felejtsék otthon a nyugdíjas igazolványukat.