• Számos átalakítás zajlik a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő szabadtéri részén.

  • A megújuló strandon idén nyáron több ismert énekes és együttes is fellép, közéjük tartozik Caramel, Kocsis Tibi, a New Level Empire és a Stolen Beat is.

Most már egyre inkább belátható közelségbe kerül az idei strandszezon, ennek megfelelően a fürdők országszerte elkezdték a szabadtéri részlegeik felkészítését a vendégek fogadására. Nincs egy másként Tiszakécskén, a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben sem.

A létesítményben egész évben üzemel két gyógyvizes medence, élménymedence, úszómedence, jacuzzi és egy beltéri gyermekmedence. A szezonban pedig a fürdő kínálata óriáscsúszdás medencével, csúszdás kalandmedencével és egy további gyermekmedencével bővül.

Az ilyenkor szokásos karbantartáson, takarításon felül újdonságokkal is várják majd a vendégeket. Ezek közé tartozik, hogy 200 darab vadonatúj, ingyenesen használható napágyat helyeznek ki. Új térburkolatot kap a strand, gyermekbarát napozófelületeket is kialakítanak vitorla napellenzővel ellátva. Mindezek mellett pedig a színpadot is áthelyezik.

Tiszakécske termálfürdő felújításTiszakécske termálfürdő felújításA színpadnak fontos szerepe lesz idén nyáron is, ugyanis ismét gazdag programkínálattal készül a fürdő. Ez azt jelenti, hogy minden egyes hétvégén különböző tematikájú programokat tartanak, amelyekhez sztárfellépők is kapcsolódnak.

Mint a fürdőtől megtudtuk, az énekesek, zenekarok döntő többségével már egyeztették is a fellépésük idejét, ezek pedig a következők:

Június 22. – Janicsák Veca

Június 23. – Wolf Kati

Június 30. – Stolen Beat

Július 6. – Animal Cannibals

Július 7. – Caramel

Július 13. – Ricky and the Drunken Sailor

Július 14. – New Level Empire

Július 21. – Irigy hónaljmirigy

Július 27. – Kocsis Tibi

Július 28. – Szandi

Augusztus 4. – Opitz Barbi

Augusztus 10. – Peter Sramek