Fürdős akciók és programok március 26-31. között.

  • Napi kedvezmények, nyugdíjasoknak szóló és masszázs akciók is lesznek ezen a héten.

  • Makón tavaszköszöntő bulit, Leányfalun sárkányhajó viadalt is tartanak.

Celldömölk: ne feledjék, hogy továbbra is érvényes a Vulkánfürdő délutáni és hétvégi akciója. 16 óra után a felnőtt belépő 1550 forintba, a nyugdíjas, gyerek és diák belépő pedig csak 1250 forintba kerül. Péntekenként, szombatonként és vasárnaponként pedig a napijegyek olcsóbbak, a felnőtt belépő 2250, a nyugdíjas jegy 1750, a diák és gyermek belépő 1450 forint. A június 14-ig érvényes akcióról további információkat talál a fürdő honlapján.

Hajdúszoboszló: a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben kedvezményes áron, 3000 forintért érhető el az érszűkületet már a korai stádiumban kimutató boka-kar index vizsgálat. Ide kattintva olvashatja korábbi cikkünket ennek a vizsgálatnak a fontosságáról.

Igal: március 27-én, szerdán vehető utoljára igénybe az Igali Gyógyfürdő Fifty-Fifty akciója, aminek keretében az 50 év feletti vendégek 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak napi belépőjegyet. A kedvezményes jegy ára 1150 forint.

Leányfalu: március 30-án medencés sárkányhajó viadalt tartanak a Leányfalui Termálfürdőben. A versenyeket 9:15 és 15:00 között rendezik.

Magyarhertelend: a település termálfürdőjében hétfőtől csütörtökig minden nap más akcióval várják a vendégeket. Hétfőnként szaunajegy vásárlása esetén az egész napos fürdőbelépő árából 50 százalékos kedvezményt adnak. Keddenként 50 százalékkal olcsóbbak a napi belépők. Csütörtökönként az egész napos fürdőbelépő árának felét az étteremben beválthatják.

Makó: március 30-án, szombaton tavaszköszöntő party rendeznek a Hagymatikum fürdőben. Délután kreatív sarokkal várják a gyerekeket, de kívánságműsor, koncert és habparty is lesz.

Miskolctapolca: március 28-án (csütörtökön) masszázs akciót tartanak a Barlangfürdő Aquaterápián. Ez azt jelenti, hogy a 20 perces kókuszos habfürdő és a 40 perces csokis, kókuszos testpeeling masszázs 5500 forintért vehető igénybe. Az akciós masszázsról további információkat talál a fürdő weboldalán.

Tiszakécske: érdemes délutánonként is felkeresni a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt. Április 30-ig tart ugyanis a fürdő „Tavaszi feltöltődés” akciója, aminek keretében hétköznapokon 16 órától minden felnőtt, nyugdíjas és diák belépő árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Az akció április 19-22. között nem érvényes.

Zalakaros: csütörtökönként a nyugdíjas vendégek kedvében jár a Zalakarosi Fürdő. Ezeken a napokon ugyanis a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak komplex fürdőbelépőt. A csütörtöki nyugdíjas akció április 30-ig érvényes.