Fürdős akciók és programok április 2. és 7. között.

  • Megyei és nyugdíjas kedvezmény, hétköznapi akció és még szépségverseny is lesz a héten.

  • Zalakaroson wellness nyílt napot tartanak.

Győr: „Tavaszi méregtelenítés” néven rendeznek éjszakai fürdőzést a Rába Quelle fürdőben. Április 6-án, azaz szombaton 20 órától éjfélig tart a program, aminek keretében 21:30-kor és 22:30-kor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő ára 3000 forint, a szaunába is érvényes jegy pedig 3800 forintba kerül.

Gyula: nem program, hanem fontos információ azoknak, akik a héten látogatnának el Gyulára, hogy az AquaPalota élményfürdő április 1-7. között zárva tart. Április 8-án, azaz jövő hétfőn nyitnak ki újra.

Hajdúböszörmény: a Bocskai Gyógyfürdőben április 3-án (szerdán) szaunaprogramokkal várják a vendégeket. A szaunafelöntések 17:45-kor, 18:30-kor és 19:15-kor kezdődnek. A programról további információkat olvashat a fürdő weboldalán.

Lenti: keddenként kedvezményt vehetnek igénybe a Lenti Termálfürdőbe látogató nyugdíjasokat. Ez azt jelenti, hogy a hát második napján az ONYFI igazolvánnyal rendelkezők 50 százalékkal olcsóbban válthatnak élményfürdővel kombinált belépőt. Az akció április 30-ig tart.

Makó: április 6-án (szombaton) a Hagymatikum fürdő ad otthon az Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőjének. Ezzel párhuzamosan Water Skyball mini bajnokságot is tartanak a sportuszodában. Mindezek mellett spirit fitness és táncbemutató is lesz, de énekesek is fellépnek. A szombati programról további információkat talál a termálfürdő honlapján.

Miskolctapolca: ne feledjék, hogy még április 30-ig tart a Barlangfürdő hétköznapi akciója, ami a hétfői, szerdai és pénteki napokat érinti az ünnepnapok kivételével. Hétfőnként a nyugdíjas belépők árából adnak 50 százalékos kedvezményt, szerdánként a diákjegyeket kínálják féláron, péntekenként 30 százalékkal olcsóbbak a felnőtt, diák, gyermek és nyugdíjas belépők.

Mórahalom: a Csongrád megyében élőknek most igazán érdemes felkeresniük a Mórahalmi Termálfürdőt. Április 1. és 18. között – hétfőtől péntekig – a megyei lakosok féláron válthatnak belépőt. Ez a felnőtt jegyeknél 1000 forintos, diák- és korkedvezményes belépőknél pedig 750 forintos jegyárat jelent. A jogosultságuk igazolásához szükség lesz a lakcímkártyájukra, ezért azt otthon ne felejtsék.

Tiszakécske: „Tavaszi feltöltődés” néven hirdetett akciót a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. Ennek keretében hétköznap 16 óra után 20 százalékos kedvezménnyel válthatók felnőtt, nyugdíjas és gyerek belépők. A kedvezményes időszak április 30-ig tart, de az ez alól kivételt jelent április 19. és 22. Továbbra is érvényes a fürdő „Termál szerda” nevű akciója: szerdánként féláron válthatók napi belépők, ráadásul a fürdő étterme is kedvezménnyel várja a vendégeket. Az akció május 29-ig vehető igénybe. A kedvezményekről további információkat talál a termálfürdő weboldalán.

Zalakaros: április 7-én, az egészség világnapja alkalmából wellness nyílt napot rendeznek a Zalakarosi Fürdőben. A vendégek ezen a napon jobban megismerhetik a fürdő gyógyászati és wellness szolgáltatásait, valamint a wellness masszázsokat ki is próbálhatják.