Fürdős programok és akciók április 9-14. között.

  • Több fürdőben is éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

  • Ezen felül kedvezmény várja Makón a Csongrád megyében élőket, Zalakaroson pedig érdemes kihasználni két – lassan kifutó – akciót.

Debrecen: április 13-án (szombaton) extra hosszú éjszakai fürdőzést rendeznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Az esti program 21 órakor kezdődik, a medencéket pedig csak 2:30-kor zárják. A zenét DJ Crow biztosítja. A belépőjegy 1990 forintba kerül, de akiknek van erre a napra érvényes jegyük, azok 1000 forintért hosszabbíthatják meg a tartózkodásukat. Az esti fürdőzés alatt a szaunacentrum is működik, amit 500 forintos kiegészítő jegy ellenében használhatnak a vendégek.

Gyula: a Gyulai Pálinkafesztivál ideje alatt pálinkás szaunaélményekkel várják a gyulai Várfürdőben is a vendégeket. Április 12-14. között ugyanis a Castello szaunaparkban több alkalommal is pálinkás szaunafelöntéseket tartanak. A pontos programokat megtalálják a Várfürdő honlapján.

Kecskemét: április 12-én, pénteken 21 órától zenés éjszakai fürdőzésre kerül sor a Kecskeméti Fürdőben, a medencéket fél 1-kor zárják. Az éjszakai belépő ára 14 év felettieknek 1300 forint, 14 év alattiaknak 900 forint. Akik a szaunavilágot is használnák, azoknak ugyanez 1700, illetve 1300 forintba kerül.

Komárom: április 13-án (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A fürdőzés 20:30kor kezdődik és éjfélig tart. Az este folyamán 21, 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő ára 1700 forint, szaunahasználattal együtt pedig 2200 forint. A szaunaszeánszokra kiegészítő belépő váltandó, aminek ára alkalmanként 450 forint.

Makó: a Csongrád megyében élők két és fél hónapon át jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak – hétköznapokon – napi belépőjegyet a Hagymatikum fürdőbe. Ez konkrétan 30 százalékos kedvezményt jelent. Az akció április elsején indult és egészen június 14-ig tart. A jogosultságukat a lakcímkártyájukkal tudják igazolni.

Martfű: április 13-án, szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a martfűi termálfürdőben. A program 20:30-tól 1 óráig tart, 22 órától filmvetítéssel. Az esti belépőjegy ára 1500 forint.

Sárvár: zenés éjszakai fürdőzést rendeznek ezen a pénteken, azaz április 12-én a Sárvári Termálfürdőben. Az éjszakai fürdőzés 19 órától éjjel 2-ig tart, a szaunavilágot pedig éjjel 1-kor zárják. Az esti belépő 1900 forintba kerül, a szaunába szóló kiegészítő jegy ára 700 forint.

Tiszakécske: április 13-án éjszakai fürdőzést tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon a 16 óráig érkező vendégek koktél kupont, a 16 óra után érkezők pizza kupont kapnak ajándékba. Az uszodatérben 18 óra és éjfél között DJ Göme biztosítja a zenét, a termálmedencénél pedig 20 órától filmvetítést tartanak. A programról további információkat olvashat a fürdő weboldalán.

Zalakaros: már csak április végéig érvényes a Zalakarosi Fürdő „nyugdíjas csütörtök” és „esti varázs” nevű akciója. A nyugdíjas csütörtök keretében a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek csütörtökönként 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak komplex belépőjegyet. Az esti varázs egy 4 órás komplex belépőt takar, ami 17-től és 21 óráig használható, az ára pedig csak 1500 forint. Ez utóbbi akció április 18 és 24. között nem érvényes.