• Áprilisra is erős programkínálattal készül a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő.

  • Éjszakai fürdőzéssel, szaunamaratonnal, gyerekprogramokkal és délutáni, valamint szerdai akciókkal várják a fürdőzőket.

Nemrég írtunk arról, hogy a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő idén nyáron ismét odateszi majd magát a programok, sztárfellépők terén. Azonban nem kell nyárig várni a termálfürdő felkeresésével, hiszen már erre a hónapra is számos jó akcióval és rendezvénnyel készül a fürdő.

Április 13-án az éjszakai fürdőzés és a szaunázás szerelmeseinek is érdemes lesz ellátogatniuk Tiszakécskére. Ezen a napon ugyanis éjfélig tart nyitva a fürdő, a 16 óráig érkezőket koktél kuponnal, a 16 óra után érkezőket pedig pizza kuponnal várják. Az este folyamán kétféle program közül választhatnak a fürdőzők. Az uszodatérben 18 órától DJ Göme zenél, a termálmedencénél pedig 20 órakor filmvetítés kezdődik.

Ugyancsak április 13-án lesz esedékes a szezonzáró szaunamaraton. Ez azt jelenti, hogy szombaton 10:30-tól 19 óráig összesen 11 szaunaprogramot tartanak. A szaunamaraton 1000 forintos kiegészítő jegy ellenében látogatható, amiért négy programon vehetnek részt a vendégek. A fürdő a szaunalepedőt biztosítja és teával, gyümölccsel, gyümölcslével, csokoládéval kedveskednek a szaunázóknak.

Tiszakécske szaunavilágA tavaszi tanítási szünet idejére – az április 18-23. közötti napokra – animációs programokkal készül a fürdő. A kézműves foglalkozásoktól kezdve a vízi tornán és játékos foglalkozásokon át a tojásfestésig bezárólag változatos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak.

Áprilisban is folytatódik a fürdő által meghirdetett „Termál szerda” és „Tavaszi feltöltődés” akció. Előbbi a nevéből adódóan a hét harmadik napján érvényes, szerdánként ugyanis mindössze 1300 forintért váltható napijegy, ráadásul ezeken a napokon a fürdő éttermében is 50 százalékos kedvezményt adnak az ételek árából. Az akció a jégkrémekre és az italokra nem vonatkozik. A Termál szerda még május 29-ig tart, de ez alól a május elseje kivételt jelent.

A „Tavaszi feltöltődés” elnevezés egy hétköznap délutáni akciót takar. Ideális azoknak, akik délutánonként a munka, vagy a tanítási idő után tudnak elugrani a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe. Hétköznapokon 16 óra után ugyanis a fürdő 20 százalékos kedvezményt biztosít a felnőtt, a nyugdíjas és a gyermek belépők árából. Az akció április 30-ig tart, de április 19-én és 22-én nem lesz érvényes.

Tisza-parti termálfürdő