Fürdős akciók és programok április 16. és 22. között.

  • Húsvéti gyerekprogramok, húsvéti éjszakai fürdőzés, húsvéti szaunaszeánsz, húsvéti sztárfellépő.

  • Az előttünk álló hosszú hétvégére nagyon készülnek a fürdők.

Budapest: bérletakciót hirdetett a Dagály Fürdő. A 15, vagy 50 alkalmas bérletek vásárlóit megajándékozzák egy 20, illetve 45 perces aromamasszázzsal. Az akció május 15-ig tart.

Cserkeszőlő: az április 19. és 21. közötti napokra húsvéti programokkal készül a cserkeszőlői fürdő. A programok közé tartozik a vízi aerobik, a szaunaszeánsz és a kreatív foglalkozások. Vasárnap tojáskereséssel és állatsimogatóval várják a fürdőbe érkező vendégeket. A programokról további információkat talál a fürdő honlapján.

Győr: április 20-án éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. Az esti program 20 órától éjfélig tart és 21:30-kor, 22:30-kor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A fürdőbelépő 3000 forint, az szaunába is érvényes jegy ára pedig 3800 forint.

Hajdúszoboszló: érdemes lesz április 21-én és 22-én is ellátogatni a Hungarospába, ahol húsvéti programokkal várják a vendégeket. Vasárnap a gyógyfürdőben és az élményfürdőben is fellép a Debreceni Népi Együttes, de Miki Mini Nyuszi Party és szaunaszeánszok is lesznek. 20 órától 22 óráig esti habpartyt tartanak az Aqua-Palace élményfürdőben. Hétfőn csokitojással várják a fürdőbe érkezőket, délután pedig gyermekprogrammal szórakoztatják a legfiatalabb vendégeket. Minderről részletes információkat olvashat a fürdő weboldalán.

Igal: a hosszú hétvégén húsvéti programokat tartanak az Igali Gyógyfürdőben. Szombattól hétfőig nyuszisimogatásra lesz lehetőség, szombaton és vasárnap aquafitnesz tornán vehetnek részt a fürdőzők. Vasárnap 16 órakor két sztárvendég, Weisz Viktor és Falusi Mariann fog fellépni a külső termálmedencénél, hétfőn délután pedig ugyanitt Bodó Peti tart medencebált. További részleteket olvashat az igali programokról ide kattintva.

Makó: ezen a hétvégén a Hagymatikum fürdőbe látogató vendégek sem maradnak húsvéti program nélkül. Április 20-án délután lufibohóccal, kézműves foglalkozásokkal, tojásvadászattal és bűvész-show-val várják a vendégeket, 18 órától pedig habparty veszi kezdetét. A tavaszi szünet idejére – április 18-tól 23-ig – egy belépőjegyes akcióval is készült a termálfürdő: a 14 év alattiak számára megváltott belépőjegyek mellé egy ajándék gyermek belépőt adnak, ami június 14-ig használható fel.

Mezőkövesd: április 21-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő fedett élményfürdőjében. A program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy fejenként 2000 forintba kerül.

Miskolctapolca: április 20-án húsvéti éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. A este 8-tól éjfélig tartó programon a zenét DJ Dirty G biztosítja. Az esti fürdőzésre a belépőjegy egységesen 2000 forintba kerül, de akiknek van érvényes napijegyük, azok külön díj fizetése nélkül maradhatnak az éjszakai programon is.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben az április 18. és 23. közötti napokon (azaz a tanítási szünet idején) minden nap animációs programokat tartanak. Gyermek aquafitnesztől kezdve a vízi olimpián át az ügyességi vetélkedőkig sokféle programmal készülnek. A részletes információkat talál minderről a fürdő weboldalán.

Zalakaros: “húsvéti tojásvadászat” címmel a tavaszi szünet minden egyes napján változatos programokat kínál a Zalakarosi Fürdő. A beltéri gyermekvilágban kreatív kuckóval, csúszdaversennyel,  gyerek discóval, meseprogramokkal, akadályversennyel várják a kicsiket.