• Napközbeni programokkal, ingyenes koncerttel és tűzijátékkal kezdődik a hajdúszoboszlói strandszezon.

  • Első körben a tradicionális strandrészt nyitják meg.

Minden évben nagy eseménynek számít, amikor tavasszal megnyitják a Hungarospa fürdőkomplexum strandfürdőjét. Idén a Hungarosparty strandnyitó rendezvényre április 27-én, szombaton kerül sor.

A nap folyamán a strand vendégei a Főnix Mazsorett együttes felvonulását tekinthetik meg a Zichy Géza Fúvósegyüttes kíséretével. Majd Drágán Lajos és Szabó Eszter nótaénekesek Miskolci Balogh Zoltán és cigányzenekara kíséretével fognak fellépni – jó idő esetén a strandon, rossz időben a gyógyfürdőben.

19 órától ingyenes koncertek lesznek a Mediterrán tengerpart medence hajószínpadán. Az Abrakazabra együttes és sztárvendégeik – Malek Andrea, Sári Évi, Éliás Gyula Jr., Radics Gigi és Vastag Csaba – szórakoztatják a közönséget. 22 órától a Crazy Little Queen Tribute zenekar lép fel, majd tűzijátékkal zárják a napot.

Április 27-én az ország legnagyobb, 30 hektáros strandfürdőjén belül az úgynevezett tradicionális strandrészt nyitják meg. Ez nyolc medencét foglal magában: I/a., I/b., I/c. és I/d. medencék, II-es medence, pezsgőmedence, hullámmedence, gyermekmedence.

Az aktív vízi kikapcsolódások kedvelőinek jó hír, hogy április 27-én megnyitják az aquaparkot is, ami május 5-ig minden nap délután 12-től 16 óráig, majd május 6. és 24. között szombat és vasárnap délutánonként tart nyitva, de csak jó idő esetén.

Hungarospa tradicionális strandfürdőMár csak azért is érdemes lesz ellátogatni a strandfürdőbe a következő hetekben, mert június végéig a strandon és az aquaparkban is előszezoni jegyárak érvényesek.

A Hungarospa fürdőről minden további információt elolvashat ide kattintva a honlapjukon, ahol akár online elővételben is megválthatja a belépőjét.

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.