Fürdős programok és akciók április 24. és 28. között.

  • Szerencsére a húsvét utáni időszakra is tartogatnak érdekességeket a termálfürdők.

  • Éjszakai fürdőzéssel, gyógyászati akcióval és nyugdíjas kedvezménnyel is várják a vendégeket.

Agárd: április 16. óta újra elérhető a székesfehérvári nyugdíjasoknak szóló kedvezmény az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben. A székesfehérvári lakhellyel rendelkező nyugdíjasok 50 százalékos kedvezménnyel, 1250 forintért válthatnak napi belépőt. A jogosultságukat a nyugdíjas igazolványukkal és a lakcímkártyájukkal kell igazolni.

Győr: még május végéig elérhető a Rába Quelle fürdő gyógyászati akciója. Ennek keretében a 15 alkalmas, napi 4 kezelést tartalmazó tb-s csomag 48 ezer forint helyett nyugdíjasoknak 13 500 forintba, aktív korúaknak 19 500 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: szombaton nyit a Hungarospa strandfürdője. Ez már önmagában is hírértékű, viszont a nyitás napjára programokkal és esti – ingyenes – koncerttel is készül a fürdő. A Hungarosparty nevű rendezvényről itt olvashat bővebben.

Igal: ezen a hétvégén is lesznek szaunaprogramok az Igali Gyógyfürdőben. A programokat április 27-én és 28-án is 14, 15 és 16 órától kezdődően tartják. További részletek talál erről Igal honlapján.

Kaposvár: szaunaszeánszokkal várja a vendégeket április 26-án és 27-én a Virágfürdő. A görög tematikájú szaunaprogramokat pénteken 17:00-kor, 17:45-kor és 18:30-kor tartják, szombaton pedig 16:00-kor, 16:45-kor és 18:30-kor kerülnek megrendezésre.

Lenti: április 27-én szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Lenti Termálfürdőben. A zenés esti program 18:30-kor kezdődik. Az éjszakai belépőjegy ára 1300 forint, ami egy pohár sört, vagy palackos üdítőt is tartalmaz. A napközben megvásárolt belépők az éjszakai fürdőzésre is érvényesek. A programról további információkat olvashat a fürdő honlapján.

Makó: továbbra is érvényes a Hagymatikum fürdő Csongrád megyeieknek szóló kedvezménye. Ezt azt jelenti, hogy a megyében élők hétköznapokon 30 százalékos kedvezményt kapnak a belépők árából. Az akció a szaunára nem vonatkozik és június elsejéig tart.

Martfű: április 26-án szaunaestet rendeznek a Martfű Termál Spában. A három szaunaszeánszból álló program este 8-kor kezdődik. A programról további részleteket olvashat a fürdő weboldalán.

Tiszakécske: a héten is lesz „Termál szerda” a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ez azt jelenti, hogy szerdán a vendégek 1300 forintért válthatnak napi belépőjegyet és jelentős kedvezménnyel készül erre a napra a fürdő pizzériája is. A szerdai akció május 29-ig tart, ez alól a jövő szerda – május 1. – kivételt jelent. A fürdőről és a programjaikról bővebben olvashat ide kattintva.