• Érdemes a májusi és júniusi időszakot kihasználni egy hajdúszoboszlói fürdőlátogatásra.

  • Ilyenkor még nincs nagy tömeg és a jegyárakon is spórolhatunk.

Sokan vannak, akik szeretnek fürdőbe járni, de pont a nyári kánikulai időszak – amikor minden strandon hatalmas a tömeg – nem tartozik a kedvenceik közé. Számukra a következő két hónap ideális fürdőzési időszakot jelent, a hajdúszoboszlói Hungarospa pedig különösen jó választás lehet.

Április 27-én ugyanis megnyitják a Hungarospa szabadtéri részlegét, s ettől kezdve a vendégek rendelkezésére állnak a tradicionális strandrész medencéi. Ennek köszönhetően azért jobban szétoszlanak az emberek a Hungarospához tartozó gyógyfürdő, élményfürdő és strandfürdő között. Legalábbis májusban és júniusban, amikor még nem indul be igazán a nyaralási szezon és még a tanítási szünet sem kezdődik el. Viszont a következő hetekben ki lehet fogni olyan időszakokat, amikor már nagyon szép idő van, de még nincs hőség.

Az aktívabb kikapcsolódást kedvelőknek jó hír, hogy május végéig – jó idő esetén – hétvégén délutánonként megnyitják az aquaparkot is. Május 25-től pedig már minden nap látogatható lesz a csúszdapark.

Már csak azért is érdemes felkeresni májusban és júniusban a Hungarospát, mert a főszezoni jegyárak csak július elsején lépnek életbe a strand- és gyógyfürdőben, az élményfürdőben, az aquaparkban, de még az Árpád uszodában is.

Addig a gyógyfürdőbe és a strandfürdőbe látogató vendégek egy felnőtt napi belépőt 500 forinttal, egy gyermek, diák, nyugdíjas jegyet 400 forinttal olcsóbban tudnak megvásárolni. Az Aqua-Palace élményfürdő esetében július elejéig – hétköznapokon – 600 forinttal olcsóbb egy teljes árú belépőjegy. Az aquapark nagycsúszdáira érvényes napi belépőjegyen júliusig 500 forintot tudnak spórolni. A fedett uszoda esetében pedig 200 forinttal olcsóbbak a belépők a mostani előszezonban.

Hungarospa tradicionális strandÉrdemes tudni, hogy a Hungarospába szóló belépőjegyét 30 napra előre online elővételben is megválthatja. A Hungarospa szolgáltatásairól minden további információt megtalál a fürdőkomplexum weboldalán.

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.