Fürdős programok és akciók április 30. és május 5. között.

  • Az akciók mellett azért programokra is akad példa, Mezőkövesden majálist, Zalakaroson strandnyitó és anyák napi programokat tartanak.

  • Nagyon jól járnak a zalaszentgróti lakosok.

Agárd: a székesfehérvári lakhellyel rendelkező nyugdíjasok számára 50 százalékos kedvezményt biztosít az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő. Ez konkrétan azt jelenti, hogy 1250 forintért válthatnak napi belépőt. A kedvezmény igénybevételéhez a lakcímkártya és a nyugdíjas igazolvány bemutatása szükséges. Az akció addig tart, amíg el nem fogy a székesfehérvári önkormányzat és a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány által biztosított támogatás.

Budapest: a Dagály Fürdő a bérletekre vonatkozó akciót hirdetett. A 15, vagy 50 alkalmas bérletek mellé egy 20, illetve egy 45 perces aromamasszázst adnak ajándékba. Az akció május 15-ig tart.

Celldömölk: továbbra is érvényes a Vulkánfürdő délutáni és hétvégi akciója. Ennek keretében 16 óra után a felnőtt napijegy 1550 forintba, a gyermek, diák és nyugdíjas belépő pedig 1250 forintba kerül. Péntek, szombat, vasárnap a felnőtt napi belépő ára 2250 forint, a nyugdíjas belépő 1750 forintba, a gyermek és diák jegy 1450 forintba kerül. Az akció június 14-ig tart.

Mezőkövesd: május elsején majálist tartanak a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben. A vendégeket színpadi szórakoztató programokkal, valamint életmód-tanácsadással, népművészeti kézi festés bemutatóval, növény totóval, gyógyteákkal és játékokkal várják.

Mórahalom: május 5-én, vasárnap azok az anyukák, akik a gyermekükkel érkeznek és számukra gyermek-, vagy diákjegyet vásárolnak, aznap díjmentesen léphetnek be a fürdőbe. A diákjegy ára 2290 forint, a kölyökjegyé pedig 700 forint.

Zalakaros: május elsején megnyitják a fürdő strandterületét. Ebből az alkalomból víz alatti kincskereséssel, aquafitnesszel, vízi kosárlabdaversennyel, gyerek salsával és gyerek discóval várják a strandidény első vendégeit. Május 4-én és 5-én pedig anyák napi programokkal készül a fürdő: rajzversennyel, kreatív kuckóval, vetélkedőkkel, csúszdaversennyel, gyerek discóval kapcsolódhatnak ki a fiatal fürdővendégek.

Zalaszentgrót: május elsején nyit a település termálfürdője. A helyi lakosoknak szóló, egész szezonban érvényes akció, hogy a zalaszentgrótiak minden pénteken ingyen léphetnek be a termálfürdőbe. A hét többi napján pedig 50 százalékos kedvezményt kapnak a teljes árú jegyárakból.