Fürdős programok és akciók május 7. és 12. között.

  • Ezen a héten szaunaprogramokkal, éjszakai zenés fürdőzésekkel várják a vendégeket a termálfürdők.

  • A nyugdíjasoknak a májusi csütörtökökön érdemes ellátogatniuk a Zalakarosi Fürdőbe.

Budapest: május 10-én ismét SzaunaPénteket tartanak a Paskál Fürdőben. 19 órától 19:45-ig az összes szolgáltatás használható, majd a kinti strandmedence és a pihenőterek állnak a vendégek rendelkezésére. A szaunaprogramok között frissítőt és gyümölcsöket kínálnak. A belépő ára 4000 forint és online vásárolható meg. Aki szeretne részt venni a programon, annak érdemes igyekeznie, mert korábban sok esetben már napokkal a SzaunaPéntek előtt elfogytak a belépőjegyek.

Cserkeszőlő: ugyan nem fürdős program, de nagyon jónak ígérkezik, ezért megemlítjük, hogy május 11-én (szombaton) többféle programmal is várják a látogatókat a település sportpályáján. Ekkor tartják a falunapot, aminek keretében főzőversenyt, traktoros ügyességi versenyt, rendőrségi bemutatót és kispályás focimeccset is rendeznek. A nap folyamán a színpadon fellép Eszményi Viktória és Heilig Gábor, a Tarnai Rock Band és Forgács Gábor.

Debrecen: május 11-én Aqua Manó Party lesz 14 és 17 óra között az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A vendégeket ebből az alkalomból zenés-táncos programokkal, kézműves foglalkozásokkal és vízi ügyességi játékokkal várják.

Hajdúböszörmény: május 8-án (szerdán) zenés szaunaszeánszok lesznek a Bocskai Gyógyfürdőben. A szaunafelöntéseket 17:45-kor, 18:30-kor és 19:15-kor tartják. Egy szaunaprogramon 500 forintért, mindhármon 1290 forintért vehetnek részt.

Igal: az előttünk álló hétvégén is szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Igali Gyógyfürdőben. Május 11-én és 12-én is 14, 15 és 16 órakor tartják a szaunaprogramokat. Ezeken alkalmanként 400 forintért, vagy 1000 forint / 3 alkalom áron vehetnek részt.

Makó: ez jövő hét keddi program lesz, de inkább szólunk időben. Május 14-én (kedden) ugyanis nyugdíjas találkozót rendeznek a Hagymatikum fürdőben. Ezen a napon a kedvezményes nyugdíjas jegy ára 1400 forint, de kistérségi kedvezménnyel még olcsóbb, 1330 forint, Makó kártyával pedig csak 950 forint. Napközben egészségügyi szűrővizsgálatokon vehetnek részt a vendégek, akiket mulatós zenével szórakoztatnak.

Sárvár: május 10-én (pénteken) zenés éjszakai fürdőzés lesz a sárvári fürdőben. A program 19 órakor kezdődik és 22 órától egy sztárfellépő, Dér Heni is tiszteletét teszi a termálfürdőben. A szaunavilág éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva. Az éjszakai fürdőzésre 1900 forintért váltható belépő, a szaunába érvényes kiegészítő jegy ára 700 forint.

Tiszakécske: május 11-én, azaz szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon a 16 óráig érkezők koktél kupont, a 16 óra után érkezők pedig pizza kupont kapnak ajándékba. 18 órától éjfélig DJ Göme zenél az uszodatérben, 21 órától pedig filmet vetítenek a termálmedencénél.

Zalakaros: csütörtökönként egy akcióval várják a nyugdíjas vendégeket a Zalakarosi Fürdőben. Ezeken a napokon a nyugdíjasok az alap belépő áráért komplex belépőt kapnak. Ne feledjék, hogy ennek az igénybevételéhez be kell majd mutatniuk a nyugdíjas igazolványukat. A csütörtöki kedvezmény május végéig vehető igénybe.