Fürdős programok és akciók május 14. és 19. között.

  • Az akciók mellett jó néhány programmal is készülnek a termálfürdők.

  • Éjszakai fürdőzést és családi napot is tartanak ezen a héten.

Budapest – Dagály Fürdő: ne feledjék, hogy már csak május 15-ig érvényes a fürdő bérletakciója. Ennek keretében a 15 és az 50 alkalmas bérletet vásároló vendégek egy 20, illetve 45 perces aromamasszázst kapnak ajándékba.

Igal: május 19-én (vasárnap) sváb medencebált tartanak az Igali Gyógyfürdőben. A szabadtéri gyógymedencénél 14:30-kor kezdődik Páli Petra előadása, 15 és 18 óra között pedig a Diamant Kapelle együttes tart medencebált. A délután folyamán szaunaszeánszok is lesznek.

Kecskemét: május 19-én, azaz vasárnap családi napot tartanak a Kecskeméti Fürdőben. 14 órától ügyességi játékokkal, sorversenyekkel, aquafitnesszel, kézműves foglalkozásokkal várják a vendégeket. Sőt, egész nap kedvezményes áron válthatók családi belépőjegyek. A 2 felnőtt és 1 gyerek számára érvényes belépő 5500 forint helyett 4000 forintba kerül. További gyerekenként pedig 600 helyett 400 forintért váltható jegy.

Mezőkövesd: szerdai napokon a fedett élményfürdőbe és/vagy szaunavilágba szóló kiegészítő belépők 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Az akció augusztus 31-ig tart a Zsóry fürdőben.

Miskolctapolca: az éjszakai fürdőzésekre szóló kettőt fizet, hármat kap akciót hirdetett a Barlangfürdő. A május 18-i, és/vagy május 25-i éjszakai fürdőzésre két jegyet vásárló vendégek egy 3. belépőre szóló kupont kapnak, amit valamelyik következő éjszakai fürdőzésen válthatnak be, augusztus 31-ig. A szombati éjszakai fürdőzésekre szóló belépők ára egységesen 2600 forint.

Szeged: május 15-én éjszakai fürdőzés lesz az Anna Fürdőben. A zenés esti program 20 órától éjfélig tart, az éjszakai belépőjegy ára 1500 forint.

Tamási: május 18-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Tamási Termálfürdőben, az esti program 22 óráig tart.

Tiszakécske: május 18-án szaunadélutánt rendeznek a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. 15, 16 és 17 órától szaunafelöntésekkel, teával, gyümölccsel várják a vendégeket. A szaunadélutánra szóló belépő ára – a napi fürdő- és szaunabelépőn felül – 1000 forint.

Zalakaros: május végéig, azaz még három alkalommal érvényes a Zalakarosi Fürdő csütörtöki nyugdíjas kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy ezeken a napokon a nyugdíjas vendégek az alap belépő áráért komplex belépőt kapnak. A kedvezmény igénybevételéhez ne felejtsék otthon a nyugdíjas igazolványukat.