• A hónap második felében is érdemes felkeresni a Tiszakécskén található Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt.

  • Akciós belépővel, szaunadélutánnal és gyereknapi programokkal várják a vendégeket.

A tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben egész évben változatos programokkal várják a látogatókat. Nem lesz ez másként a következő napokban és hetekben sem.

Május 18-án, azaz szombaton tartják az V. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaratont. A gyerekek 8:30-kor indulnak, 10 órától pedig a 7,14 és 21 kilométeres felnőtt távok startolnak. Az ötödik alkalommal megrendezett futóversenyről minden információt megtalál a fürdő honlapján.

Akár a futóverseny utáni levezetésként is jól jöhet a szintén május 18-i szaunadélután. Ennek keretében 15 és 16 órakor a finn szaunában, 17 órakor a gőzkamrában lesznek felöntések és teával, gyümölccsel is várják a vendégeket. Egyébként a fürdő egyik nagy erőssége a szaunavilág, hiszen számos különféle hőmérsékletű és páratartalmú szauna közül válogathatnak a forróság kedvelői. A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő szaunavilágában ugyanis finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, stollen szauna, gőzkamra, só kamra, merülőmedence, Kneipp taposó, homokfürdő pihenő és tepidárium is található.

A szaunadélutánról itt olvashat további részleteket.
Tiszakécske szaunavilágA hónap utolsó hétvégéjén – május 25-én és 26-án – gyereknapot tartanak a fürdőben. A gyerekeket ezen a két napon egy kuponnal ajándékozzák meg, amivel legközelebb ingyen léphetnek be a fürdőbe. A kuponok június 28-ig használhatók fel, ez alól csak a június 10-e (pünkösdhétfő) jelent kivételt.

Szombaton és vasárnap változatos programokat is kínálnak a legfiatalabb fürdővendégeknek. Ezek közé tartoznak a kézműves foglalkozások, a vízi disco, a lufihajtogatás és a csillámtetoválás is. A fürdő részletes gyereknapi programjáért kattintson ide.

Tisza-parti termálfürdő gyerekmedenceMájus 25-én vacsoraszínházat tartanak a fürdő területén található Barack Hotelben. „Anyád kínja” – Avagy az anyaság és ami mögötte van címmel Haumann Petra, Horváth Lili, Kisfalvi Krisztina és Oszter Alexandra előadását tekinthetik meg az érdeklődők. A Budapesten kívül első alkalommal megtartott előadásra 14 900 forintért válthatók jegyek, ami magában foglalja a háromfogásos vacsorát is.

A vacsoraszínházról itt tudhat meg további információkat.

A fürdő egyik kedvelt akciójának számít a Termál Szerda, ami azonban már csak május 29-ig érvényes. Érdemes kihasználni az akciót, hiszen szerdánként a fürdőbelépő mindössze 1300 forintba kerül. Ráadásul a fürdő pizzériája is jelentős kedvezményt kínál ezeken a szerdákon.

Tisza-parti élményfürdő

A cikk megjelenését a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő támogatta.