Fürdős programok és akciók május 21. és 26. között.

  • Hétvégén rengeteg gyermeknapi program lesz, ráadásul sok helyen a belépők is olcsóbbak, vagy éppen ingyenesek a gyerekek számára.

  • Sárváron egészségnapot tartanak vasárnap.

Cserkeszőlő: a fürdőben május 25-én, azaz szombaton tartanak gyereknapi programokat. 13 órától fúvószenekar és mazsorett csoport lép fel, 14 órakor bűvészműsor veszi kezdetét, 15 órától Galagonya bohóc és zenekara teszi tiszteletét a fürdőben, 16 órakor pedig élő Dínó show kezdődik.

Debrecen: az Aquaticum mediterrán élményfürdőben rendszeresek a gyerekprogramok, így természetesen a gyermeknap sem marad ki a sorból. Május 26-án (vasárnap) a 3-10 év közötti gyerekeknek csak 400 forint a belépőjegy (egy felnőtt belépőhöz csak egy kedvezményes gyerekjegy váltható). A fürdőben Aqua Manó Partyval, csillámos testfestéssel és egyéb szórakoztató programokkal várják a kicsiket.

Hajdúszoboszló: május 26-án a Hungarospában is megünneplik a gyermeknapot. 13 órától kézműves foglalkozással várják a gyerekeket a strandon. 14 órakor akrobatikus bűvész-show veszi kezdetét, majd 15 órától Mini Mini Party, azaz zenés-táncos családi animáció biztosítja a jó hangulatot.

Igal: a gyógyfürdőbe szombaton és vasárnap is ingyen léphetnek be a 12 év alattiak. Vasárnap (május 26-án) pedig ugráló vár, játszóház, trambulin, népi játékok, kézműves foglalkozás, lufifigura hajtogatás is lesz a fürdőben. Ezen felül 15 órakor vízi vetélkedővel, 16 órától bábszínházzal, 17 órától csúszdaversennyel várják a gyerekeket.

Makó: május 26-án a 14 év alattiak 500 forintért válthatnak belépőt a Hagymatikum fürdőbe.

Miskolctapolca: a Barlangfürdőben és a strandfürdőben is készülnek a gyermeknapra. Május 26-án a Barlangfürdőben arcfestéssel, ugrálóvárral, lufihajtogatással és ajándékokkal várják az ünnepelteket. A Miskolctapolca Strandfürdőben táncbemutatóval, csúszdás ugrálóvárral, óriás sakkal és ajándékokkal készülnek erre a napra.

Mórahalom: május 26-án a 14 év alattiaknak ingyenes a belépés a fürdőbe (nyilván csak felnőtt kísérővel). 12 és 16 óra között gyerekfoglalkozások lesznek a játszóházban, 14 órától szaunaszeánszokat is tartanak, 16 órakor pedig aqua dance veszi kezdetét.

Sárvár: május 26-án nem gyereknap, hanem egészségnap lesz a sárvári fürdőben. Ezen a napon Rubint Réka alakreform edzést tart, Dévényi Tibor kívánságműsort, Sass Dani pedig főzőshow-t. Mindezek mellett vízi gimnasztikával, dietetikai- és életmód tanácsadással, TRX és funkcionális edzésekkel is várják az érdeklődőket.

Tiszakécske: arról már írtunk, hogy hétvégén a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben is lesznek gyereknapi programok. Ezen felül május 25-én egészségnapot is rendeznek. Ezen a napon – többek között – életvitel klubbal, szűrővizsgálatokkal, táplálkozási tanácsadással és vízi tornával is várják az érdeklődőket. A programról további információkat talál ide kattintva.

Zalakaros: május végéig érvényes, azaz már csak ezen és a jövő héten vehető igénybe a Zalakarosi Fürdő “Nyugdíjas csütörtök” nevű akciója. Ennek keretében a nyugdíjas vendégek csütörtökönként az alap belépő áráért válthatnak komplex jegyet.

Természetesen a Zalakarosi Fürdőben is tartanak gyereknapi programokat, méghozzá május 25-én és 26-án is. Buborékfújó verseny, ügyességi játékok, családi csúszdaverseny, gyerek disco is lesz a két nap során.