• Kitűnő gyógyvíz, az élménymedencék széles választéka, külön részleg a gyermekeknek, hatalmas szaunavilág és uszoda.

  • A hajdúszoboszlói Hungarospában mindent megtalál a hosszú hétvégés kikapcsolódáshoz.

Hamarosan három egybefüggő napunk lesz a pihenésre, hiszen idén a nemzeti ünnep péntekre esik, így március 15. és 17. között hosszú hétvége lesz. Sokan ilyenkor útra kelnek, s számukra jó választás lehet egy olyan fürdőkomplexum felkeresése, ahol tágas fedett részleg is található – hiszen március közepén azért az időjárás még eléggé bizonytalan.

A fürdők kedvelői számára kiváló úti cél a hajdúszoboszlói Hungarospa. Március 15-én, az Aqua-Palace élményfürdőben ünnepi előadást tartanak. A kisgyerekes családoknak jó hír, hogy március 15-én és 16-án az élményfürdő gyermekfoglalkoztató termében Miki Mini Partyval, azaz zenés-táncos animációval várják a kicsiket. A gyerekprogram mindkét nap 14 órakor kezdődik.

Attól függetlenül, hogy egy kis gyógyvizes lazításra, úszásra, vagy élménymedencére vágynak, a Hungarospában megtalálhatják a számításukat. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben 32-34 Celsius-fokos, 34-36 Celsius-fokos és 36-38 Celsius-fokos vízzel töltött medencék közül választhatunk. Ezek között fedett és szabadtéri medence egyaránt található.

A szoboszlói jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz a legkülönfélébb mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas, az előrelátóak pedig mindezek megelőzésére alkalmazzák. Azt viszont ne feledjék, hogy a gyógyvizes medencéket csak 14 éven felüliek használhatják.

Hajdúszoboszló gyógymedenceA 20 medencés Aqua-Palace élményfürdő tényleg minden igényt kielégít, függetlenül attól, hogy csak ejtőznének a vízben, vagy aktívabb kikapcsolódásra vágynak. A kisgyerekes családoknak különösen ideális választás az élményfürdő, hiszen egy gyermekvilág részleg is a rendelkezésükre áll. A szaunázás szerelmeseit pedig kétszintes szaunavilággal várják.

AquaPalace HajdúszoboszlóSokan kedvelik az Árpád uszodát is, ahol 50 méteres, 8 pályás úszómedence mellett tanmedence és egy kültéri termálmedence jelenti a választékot. Sőt, két kondicionáló teremmel is rendelkezik az Árpád uszoda, ahol testépítő eszközök és kardiogépek találhatók.

Érdemes tudni, hogy a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő esetében 30 napra előre online is megvásárolhatja a jegyét.

Hajdúszoboszló Árpád uszoda