Fürdős programok és akciók március 13. és 17. között.

  • A március 15-i hosszú hétvégére gyerekfoglalkozásokkal, éjszakai programokkal, szaunaszeánszokkal és sztárfellépőkkel készülnek a fürdők.

  • Találtunk néhány akciót is.

Debrecen: lesz néhány program az Aquaticum élményfürdőben a következő napokban. Március 14-én, csütörtökön női napot tartanak a szaunavilágban. Ezen a napon 16 órától kizárólag a hölgyek használhatják a szaunarészleg szolgáltatásait. A hosszú hétvégén (március 15. és 17. között) Retro Szaunamaratont rendeznek. Mindhárom nap 11-től 19 óráig szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Azoknak is érdemes lesz ellátogatniuk az Aquaticumba, akik nem szaunáznának, ugyanis március 15-én és 16-án Aqua Manó Party is lesz az élményfürdőben. Vízi tornával, játékokkal, kézműves foglalkozásokkal várják az érdeklődőket mindkét nap 14 és 17 óra között.

Győr: a társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati kezelésekre hirdetett akciót a Rába Quelle. A 15 alkalmas, napi 4 kezelést magában foglaló kúracsomag 48 ezer forint helyett a nyugdíjasok számára 13 500 forintba, az aktív korúaknak 19 500 forintba kerül. A május 31-ig érvényes akcióról további információkat találnak a fürdő honlapján.

Hajdúszoboszló: március 15-én ünnepi előadást tekinthetnek meg az Aqua-Palace élményfürdő vendégei.

Igal: programokkal készül a hosszú hétvégére az Igali Gyógyfürdő. Március 16-án és 17-én 11 és 14 órakor aquafitneszt tartanak a belső termálmedencénél. Szintén mindkét nap délutánján szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Március 16-án 14 órakor retro disco veszi kezdetét a külső termálmedencénél, ahol 15 órakor egy sztárvendég – Zalatnay Sarolta – is fellép. Március 17-én is lesz zenés délutáni fürdőzés, akkor a Senior együttes biztosítja a jó hangulatot.

Makó: még április 15-ig érvényes a Hagymatikum bérletakciója. Ennek keretében a nyugdíjasok 9000 forintért válthatnak havibérletet. A Makó kártyával rendelkező nyugdíjasok számára pedig mindössze 4500 forintba kerül a bérlet. Mindez csak annyi megkötéssel jár, hogy hétfőtől péntekig, a kiemelt időszakok kivételével érvényes. Az aktív korúak is válthatnak kedvezményes bérletet, ami számukra 18 ezer forintba, Makó kártyával 9000 forintba kerül. Ez is hétköznap, a kiemelt időszakok kivételével érvényes.

Miskolctapolca: április 30-ig hétfőnként, szerdánként és péntekenként kedvezményeket kínál a Miskolctapolca Barlangfürdő. Hétfőnként a nyugdíjas belépők 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Szerdánként a diákbelépők kerülnek 50 százalékkal kevesebbe. Péntekenként pedig a felnőtt, diák, gyerek és nyugdíjas belépők olcsóbbak 30 százalékkal. A kedvezmény ünnepnapokon – azaz például most pénteken – nem érvényes.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben március 15-én „Szeánsz a Pilvaxban” néven hagyományőrző szaunaprogramokat tartanak 15, 17 és 19 órakor.

Sárvár: március 15-én zenés éjszakai fürdőzés lesz a sárvári fürdőben. A program 19 órakor kezdődik, az est sztárvendége a 22 órakor fellépő Vincze Lilla. Az esti belépő 1900 forintba, a szaunavilág kiegészítő jegy 700 forintba kerül. A szauna éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva.

Tiszakécske: a hosszú hétvégére animációs programokkal készül a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. Ezek már március 14-én, délután elkezdődnek és még vasárnap is lesznek – délig – különféle foglalkozások. A programok közé tartoznak a vízi játékok, sorversenyek, vetélkedők, kézműves foglalkozások. A programok részletes listáját megtalálja a fürdő honlapján.

Zalakaros: a március 15-i hosszú hétvégére többféle programmal is készül a Zalakarosi Fürdő. Március 15. és 17. között 11-től 17 óráig gyerekprogramokat tartanak a beltéri gyermekvilágban. Március 15-én és 16-án szaunaszeánszokkal várják a vendégeket a szaunaudvaron és a mobil szaunában. Mindezek mellett március 15-én éjszakai fürdőzést is rendeznek. A 21 órától éjjel 2-ig tartó fürdőzés sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy lesz.