Fürdős programok és akciók március 5. és 10. között.

  • A héten több fürdőben is nőnapi programokkal és akciókkal várják a vendégeket.

  • A következő napokban éjszakai fürdőzésből és szaunaprogramokból sem lesz hiány.

Budapest: március 8-án ismét megrendezik az esti SzaunaPénteket a fővárosi Paskál Fürdőben. A vendégek 19:00 és 19:45 között az összes szolgáltatást, majd a kinti strandmedencét és a pihenőtereket tudják használni. A szaunaprogramokat óránként tartják. Jegyet csak online lehet váltani.

Cserkeszőlő: a település termálfürdőjében március 9-én (szombaton) ünneplik meg a nőnapot. Minden hölgyvendéget meglepetéssel várnak a bejáratnál. 15 órakor szaunaszeánszot tartanak, 16 órától pedig a Tiszaföldvári Férfikórus nőnapi műsora tekinthető meg.

Győr: a Rába Quelle fürdő fizioterápiás centruma akciót hirdetett az egészségbiztosítás által támogatott kezelésekre. A 15 alkalommal 4 fajta kezelést tartalmazó csomag 48 ezer forint helyett a nyugdíjasoknak 13 500 forintba, aktív korúaknak 19 500 forintba kerül. Az akció március 4. és május 31. között érvényes.

Hajdúszoboszló: március 8-án nőnap alkalmából az Aqua-Palace élményfürdő bejáratánál egy meglepetés ajándékkal várják a hölgyeket, továbbá ezen a napon szaunaszeánszokat is tartanak a fürdőben. Ne feledjék, hogy március 14-ig még érvényes az élményfürdő akciója, aminek keretében a szaunavilág szolgáltatásait külön díj nélkül vehetik igénybe.

Igal: március 9-én és 10-én nőnapi hétvégét rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Minden 18 év feletti hölgyvendéget megajándékoznak egy 500 forintos masszázskuponnal. Mindkét nap 14, 15 és 16 órakor ingyenes szaunaszeánszokat tartanak a hölgyek számára. Vasárnap pedig aqua-fitnesszel és délutáni medencebállal várják a fürdőzőket.

Szintén a fürdőhöz kapcsolódik, hogy márciusban is érvényes az eredetileg csak a múlt hónapra meghirdetett akció: szerdánként az 50 év felettiek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőjegyet. Ennek köszönhetően számukra minden márciusi szerdán csak 1150 forintba kerül a belépő.

Komárom: március 9-én, azaz szombaton 20:30-tól éjfélig éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Brigetio Gyógyfürdő. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokat tartanak. Az esti fürdőbelépő 1700 forintba, a szaunába is érvényes jegy 2200 forintba kerül, a szaunaprogramokon pedig alkalmanként 450 forintért vehetnek részt.

Leányfalu: március 7-én (csütörtökön) csajos estet rendeznek a Leányfalui Termálfürdőben. Ez azt jelenti, hogy 19:30 és 22:00 között kizárólag a hölgyek használhatják a termálfürdő szolgáltatásait. Az esti programra 500 forintba kerül a belépő.

Miskolctapolca: március 8-ra meglepetéssel készül a Barlangfürdő és a strandfürdő is. A Miskolctapolca Barlangfürdőben a női vendégek a fürdőbelépő mellé ajándékba kapnak egy szauna kiegészítő jegyet és egy szaunaszeánsz belépőt. A Miskolctapolcai Strandfürdőben pedig a hölgyek számára 30 százalékos kedvezményt biztosítanak a wellness napijegyek árából.

Tamási: március 8-án, pénteken éjszakai fürdőzéssel egybekötött chippendale show-t tartanak a Tamási Termálfürdőben. Az esti program 20:30-kor kezdődik és a fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

Tiszakécske: március 8-án, nőnap alkalmából minden hölgyet egy ajándék kuponnal lepnek meg a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A kuponnal egy következő alkalommal – március 31-ig – ingyen léphetnek be a fürdőbe.