Fürdős akciók és programok február 26. és március 3. között.

  • A Gyulai Várfürdőben egészségfejlesztő és betegségmegelőző programmal várják a vendégeket.

  • Sokféle belépőjegyes akció lesz ezen a héten.

Cserkeszőlő: év eleje óta többféle kedvezményt kínál a cserkeszőlői termálfürdő. A délutáni belépőjegy 16 óra után 1400 forintba kerül. A sószoba 490 forint/óra áron használható. A 15 perces masszázs 1800 forintba, a 30 perces masszázs 2800 forintba kerül. 15 fő felett a csoportos belépőt fejenként 1400 forintért kínálják. A kedvezményekről további információkat talál a termálfürdő honlapján.

Debrecen: február 28-án (csütörtökön) ismét női napot tartanak az Aquaticum élményfürdő szaunavilágában. 16 órától kizárólag hölgyeké a szaunarészleg, ahol három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak, amit természetesen szaunamesternők vezetnek.

Gyula: március 3-án, azaz vasárnap egészségfejlesztő és betegségmegőrző programokkal várja vendégeit a Várfürdő. Tornán, aerobikon, szűrővizsgálatokon, vetélkedőkön és táplálkozási tanácsadáson is részt vehetnek az érdeklődők. A program 13 órától 16 óráig tart.

Hajdúszoboszló: február utolsó napján, azaz február 28-án, csütörtökön az Aqua-Palace élményfürdőben „Szökjön ki egy fürdőbe” akció lesz. Ennek keretében féláron válthatók napi belépők az élményfürdőbe. Ráadásul a szaunavilág is külön díj nélkül látogatható, így a fürdőbe és a szaunába is érvényes jegy ezen a napon csak 1700 forintba kerül.

Igal: február 27-én lehet utoljára igénybe venni az Igali Gyógyfürdő „Fifty-Fifty” nevű akcióját. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon az 50 év felettiek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt. A napijegy így mindössze 1150 forintba kerül.

Lipót: ezen a szerdán vehető utoljára igénybe a Lipóti Termálfürdő kedvezménye. Ennek keretében a szaunahasználatot is tartalmazó fürdőbelépő 2600 forintba kerül, a hátmasszázs pedig 3500 forintért vehető igénybe.

Makó: a havi bérletekre hirdetett akciót a Hagymatikum fürdő. A nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező vendégek 9000 forintért válthatnak havi bérletet, ami a Makó kártyával is rendelkező nyugdíjasoknak még olcsóbb: 4500 forint. A bérlet hétfőtől péntekig érvényes, kivéve a kiemelt időszakokat. A teljes árú bérletekre is hasonló akciót van érvényben: 18 ezer forint a 30 napos bérlet, Makó kártyával pedig 9000 forint. Ez is csak munkanapokon használható. A nyugdíjas és a felnőtt bérletnél a teljes árból 30 százalékos kedvezményt kapnak a Makó kistérségében élők.

Tamási: nyugdíjas kedvezmény érvényes a Tamási Termálfürdőben február 25. és 28. között. Ezeken a napokon a nyugdíjas vendégek 1300 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Tiszakécske: érdemes szerdánként felkeresi a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt, ugyanis ezeken a napokon mindössze 1300 forintba kerülnek a napi belépők. Sőt, szerdán 50 százalékos kedvezményt kínálnak az ételek árából a fürdő éttermében. Az akció ital és jégkrém vásárlására nem vonatkozik. A „Termál Szerda” ajánlat május 29-ig tart.

Zalakaros: február 28-án 50 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg az egész napos komplex fürdőbelépő. A zalakarosi lakcímkártyával rendelkezők még ennél is jobban járnak, ugyanis számukra ezen a napon csak 50 forintba kerül a komplex belépőjegy.