Fürdős programok és akciók február 19. és 24. között.

  • Az éjszakai fürdőzések, a szaunázás szerelmesei és azok is találhatnak érdekes programokat a héten, akik a kettőt vegyítenék.

  • A belépőjegyekre vonatkozó akciót is kínálnak egyes fürdők.

Budapest – Paskál: nagyon kedveltek a Paskál Fürdő SzaunaPéntek nevű rendezvényei. Ezen a héten február 22-én tartanak SzaunaPénteket, a vendégeket este 8-tól óránként szaunaszeánszokkal várják, 19:00 és 19:45 között az összes szolgáltatás, majd a pihenőterek és a kültéri strandmedence használható. A belépő ára 4000 forint, amit online vásárolhatnak meg, erről további információkat találnak a fürdő honlapján.

Debrecen: február 22-én (pénteken) 20 és 22 óra között Aqua Manó Party, azaz zenés családi animáció lesz az Aquaticum élményfürdőben. Másnap, február 23-án pedig 9 és 11 óra között kreatív kézműves foglalkozásokat tartanak a fürdő gyerekjátszójában.

Győr: február 23-án (szombaton) Tüzes éjszaka néven tartanak éjszakai fürdőzést a Rába Quelle fürdőben. A program 20 és 24 óra között kerül megrendezésre, 21:30-kor és 22:30-kor csokoládés szaunaszeánszokkal. Az esti belépőjegy ára 3000 forint, a szaunába is érvényes jegy 3800 forintba kerül.

Igal: még ezen a héten szerdán és jövő szerdán vehető igénybe az Igali Gyógyfürdő 50 év felettieknek szóló akciója. Az 50 felettiek ezeken a szerdákon féláron, azaz 1150 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Makó: február 23-án, azaz szombaton farsangi programokat tartanak a Hagymatikum fürdőben. A zenét DJ-k biztosítják, de jelmezverseny, italpromóció, party fotó és party videó készítés is lesz az este folyamán. A program 12 órától 23 óráig tart.

Mezőkövesd: február 28-ig érvényes, azaz még bő 1,5 hétig ki lehet használni a Zsóry Gyógyfürdő téli akcióját. Ennek keretében a fedett élményfürdőbe és uszodába szóló kiegészítő belépők 1200 forint helyett 800 forintba kerülnek. A szaunavilág belépők is olcsóbbak: 1800 helyett 1500 forintért válthatók. A kiegészítő belépők mellé alap belépőjegy mellé válthatók. Mindkét kedvezmény hétköznap érvényes!

Mórahalom: február 23-án retró szauna farsang lesz a Mórahalmi Termálfürdőben. A nap folyamán 10 szaunamester, 17 felöntéssel várja a szaunázás szerelmeseit. A részletes programot megtalálja a fürdő weboldalán.

Tamási: február 23-án éjszakai fürdőzést tartanak a Tamási Termálfürdőben. Ezen a napon a fürdő 22 óráig tart nyitva. S egy kis jövő heti előzetes: február 25. és 28. között nyugdíjas kedvezménnyel – 1300 forintos napijegyekkel – várják a vendégeket.

Tiszakécske: most szombaton, azaz február 23-án farsangi éjszakai fürdőzést tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon éjfélig meghosszabbított nyitvatartással, pizza és koktél kuponnal várják a fürdőzőket. 18 és 19 órakor szaunaprogramok is lesznek, 18 óra és éjfél között DJ Göme zenél az uszodatérben, 20 órától pedig filmvetítés lesz a termálmedencénél. A jelmezben érkezőket egy külön kuponnal lepi meg a fürdő. A programról további információkat olvashat ide kattintva.