• Valentin-napi programok, félárú belépő, ingyenes szauna, gyógyászati kedvezmény a törzsvendégeknek.

  • Ebben a hónapban jó néhány akcióval várja vendégeit a hajdúszoboszlói Hungarospa.

Valentin-napon, azaz február 14-én, csütörtökön érdemes lesz ellátogatni az Aqua-Palace élményfürdőbe. Ezen a napon ugyanis kifejezetten a pároknak tartanak szaunaszeánszokat, továbbá a kedvezményes áron érhetők el a masszázsok.

Február 28-án – ami szintén egy csütörtöki napra esik – idén is megtartják a „Szökjön ki egy fürdőbe” akciót az Aqua-Palace élményfürdőben. Február utolsó napján „elszöknek az árak”, ez azt jelenti, hogy 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a napi belépőjegyeket.

Megéri kihasználni ezt a kedvezményt, hiszen ezen a napon egy felnőtt élményfürdő belépő csak 1700 forintba, a diák belépő 1150 forintba, a gyermek jegy (7 éves korig) pedig mindössze 650 forintba kerül.

Februárban még javában tart a fürdőkomplexum két évindító akciója is. A „Helló Tél!” program részeként az Aqua-Palace élményfürdő szaunavilágának szolgáltatásai kiegészítő jegy nélkül vehetők igénybe. A szaunavilág első szintjén három finn szauna, két gőzkamra, két infraszauna, merülő medence és Kneipp medence áll a vendégek rendelkezésére. A második szinten egy további finn szauna és merülőmedence is található. Az akció március 14-ig érvényes, a hét minden egyes napján.

Ide kattintva további információkat talál a kedvezményről.

Aqua-Palace szaunavilágA Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben az egészségbiztosítás által támogatott fürdőkezeléseket tartalmazó kúracsomag hétköznapokon 1600 forintért vehető igénybe. Ez napi 4 kezelést tartalmazhat, továbbá naponta egy pohár gyógytea, vagy egy Pávai ásványvíz a fürdő ajándéka. Legalább 4 napra érvényes csomag vásárlása esetén a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba adják. A kezelési napokon ingyen látogatható az Árpád uszoda. A kezelőlappal 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak belépőt az Aqua-Palace élményfürdőbe.

Már ez is egészen jó ajánlat, de a Hajdúszoboszló Gyógyfürdő további kedvezményt kínál azoknak, akik korábban legalább már két hasonló gyógykúrán részt vettek. Számukra ugyanis törzsvendég kedvezmény jár, ami alapesetben 10 százalék, de most az akció keretében – március 14-ig – 20 százalékra emelték a mértékét.

A fürdő gyógyászati akciójáról ide kattintva olvashat el minden további információt.

Hajdúszoboszló gyógyfürdő