Fürdős programok és akciók február 13. és 17. között.

  • Rengeteg fürdős program lesz Valentin-nap alkalmából.

  • Ezek nem mindegyike esik február 14-re, ezért azok sem maradnak le a programokról, akik nem érnek rá csütörtökön.

Bükkszék: négy napig tart a Valentin-nap a bükkszéki fürdőben, ebből az alkalomból február 14-17. között a 30 perces kényeztető csokoládés masszázst 4400 forintért kínálják.

Debrecen: február 16-án (szombaton) „Vizes Valentin – Aqua Manó Party” néven gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tartogat szórakozási lehetőséget az Aquaticum mediterrán élményfürdő. Aqua salsával, kreatív kuckóval, vízi játékokkal várják ezen a napon, 14 és 17 óra között a vendégeket.

Hajdúszoboszló: február 14-én, Valentin-nap alkalmából kifejezetten a pároknak tartanak szaunaszeánszokat az Aqua-Palace élményfürdőben, továbbá erre a napra még masszázs kedvezményekkel is készül a fürdő.

Igal: hétvégén ünneplik meg a Valentin-napot az Igali Gyógyfürdőben. Szombat délután három alkalommal szaunaszeánszokat tartanak, 11 és 14 órakor aqua-fitnessen vehetnek részt a vendégek, késő délután pedig romantikus, gyertyafényes fürdőzés veszi kezdetét. Vasárnap is lesz aqua-fitness, szintén 11 és 14 órai kezdettel, valamint a délutáni szaunaszeánszok sem maradnak el. A külső medencénél délután a Forever Live Band biztosítja a jó hangulatot, 15 órakor pedig egy sztárvendég, Kökény Attila ad koncertet a fürdő vendégeinek.

Kaposvár: február 14-én a Virágfürdő egy meglepéssel kedveskedik a fürdőbe érkező pároknak (nem árulták el, hogy mi az). Hétvégén, azaz február 16-17-én Farsangi Panda Forgatag néven tartanak programokat: pandás fotózkodással, csillámtetoválással, panda totóval, lufihajtogatással, vasárnap délután búvárprogramokkal várják a vendégeket.

Komárom: február 14-én szaunaszeánszokat tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. A szaunaprogramokra 17:15-kor, 18:05-kor és 18:55-kor kerül sor. Ez igazi szaunás hét lesz a fürdőben, mert szombaton megrendezik a szaunázók napját is, aminek keretében 11:15 és 18:00 között hat szaunaszeánszot tartanak. A szaunaprogramokra szóló belépő alkalmanként 450 forintba kerül.

Miskolctapolca: február 14-re egy speciális csomagajánlattal készül a fürdő. A 2 fő részére szóló csomag 30 perces iszapfürdőt, 40 perces frissítő testmasszázst, frissítő italt, fürdőbelépőt és a szauna park használatát tartalmazza. A csomag ára 15 ezer forint. Február 16-án is érdemes lesz ellátogatni a Barlangfürdőbe, ugyanis „Álarcosok éjszakája” néven rendeznek éjszakai fürdőzést. A Barlangfürdő ezen az estén éjfélig tart nyitva, a programról további információkat olvashat a fürdő honlapján.

Sárvár: a sárvári fürdőben általában péntekenként ejtik meg az éjszakai fürdőzéseket, s így lesz ez a Valentin-nap alkalmából tartandó esti programmal is. Azaz február 15-én 19 órától kezdődően várják egy esti fürdőzésre a vendégeket. A szaunavilág éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva, az éjszakai belépő 1900 forintba kerül.

Tiszakécske: február 14-én egy akcióval várják a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe érkező párokat. Ezen a napon két belépőjegy vásárlása esetén az egyik belépő árából 50 százalékos kedvezményt adnak. Február 15-én szauna estet is rendeznek a fürdőben.

Zalakaros: február 15-én Valentin-napi éjszakai fürdőparty lesz a Zalakarosi Fürdőben. Az est sztárvendége Pápai Joci. A fürdőzés 21 órától éjjel 2-ig tart, a belépő 3500 forintba kerül, ami akár előre is megváltható a termálfürdő webshopjában. Érdemes elővételben jegyet vásárolni, mert a helyszínen csak korlátozott számban állnak rendelkezésre belépők.