Fürdős akciók és programok január 16. és 21. között.

  • Országszerte több fürdő is akciót, kedvezményt hirdetett, így van miből válogatni a héten.

  • Belépőre, gyógykúrára vonatkozó akciók és éjszakai fürdőzések is lesznek.

Agárd: február 28-ig érvényes az agárdi termálfürdő tb-s gyógykezelésekre vonatkozó akciója, amit a Fejér megyében élő nyugdíjasok vehetnek igénybe. A 60 darabos kúracsomag egy összegben fizetve 27-30 ezer forint helyett csak 14 ezer forintba kerül a megyei lakosoknak, és 13 ezer forintba a település nyugdíjasainak.

Barcs: a gyógyfürdő akciója január 15-én kezdődött és egy hónapig tart. Ebben az időszakban a 3 órás, úgynevezett medencehasználati belépőt vásárló vendégek korlátlanul használhatják a finn szaunát is.

Budapest – Paskál Fürdő: január 19-én (pénteken) esti szaunaprogramot tartanak a Paskál fürdőben. Ez 19 órakor kezdődik és a vendégek 23:45-ig maradhatnak. Az este folyamán négy alkalommal lesznek szaunaszeánszok, amelyeket az új panoráma szaunában tartják. A vendégek a kültéri strandmedencét is használhatják. Az esti belépőjegy ára 3300 forint. Érdemes előre regisztrálni, az ezzel kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a fürdő honlapján.

Budapest – Veli bej fürdő: a téli feltöltődés akció keretében kínál kedvezményt a budai Veli bej törökfürdő. Hétköznapokon délelőttönként (6 és 12 óra között) a 3 órás belépő 50 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 2240 forint helyett 1120 forintért válthatunk fürdőbelépőt. Az akció január 15-től február 15-ig tart.

Veli bej Fürdője BudapestDebrecen: akik az Aquaticumban legalább 2 db belépőt vásárolnak egyszerre, azok egy kupont kapnak, amivel legközelebb 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet. Az akció egyaránt érvényes a termálfürdőre, az élményfürdőre, a szaunacentrumra és a szaunavilágra. A lehetőséget február 15-ig lehet igénybe venni, és minden további tudnivalót elolvashat a fürdő weboldalán.

Győr: a társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelésekre hirdetett akciót a Rába Quelle fürdő. A 60 db-os kúracsomag ára 29 250 forint, de most aktív korúaknak ez csak 18 ezer forintba, nyugdíjasoknak 15 ezer forintba kerül. A kedvezményes ajánlat február 20-ig tart.

Hajdúnánás: keddenként spórolhatnak azok, akik másodmagukkal érkeznek a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe. A felnőtt, nyugdíjas, diák és a szauna napijegyet váltó vendégek ugyanis ajándékba kapnak 1 db belépőjegyet. Az akció február 28-ig érvényes.

Hajdúszoboszló: a téli feltöltődés akción belül kétféle kedvezményt kínál a Hungarospa. A gyógyfürdő vendégei 800 forint helyett 400 forintért válthatnak szaunabelépőt január 15. és február 15. között. Az AquaPalace élményfürdőben is lesz hasonló akció majd január 27. és március 14. között: ebben az időszakban a belépő ára magában foglalja a szaunavilág használatát is.

Igal: a település gyógyfürdője február közepéig hétvégenként kínál kedvezményt a családos vendégek számára. Az 1 felnőtt/2 gyerek, 2 felnőtt/1 gyerek, 2 felnőtt/2 gyerek, vagy 2 felnőtt/3 gyerek jegyet váltó vendégek akár több ezer forintot is spórolhatnak szombaton és vasárnap. A pontos árakat megtalálja a honlapjukon.

Nyíregyháza: aki szeret szaunázni, annak érdemes ellátogatnia az Aquarius élményfürdőbe, ugyanis most 50 százalékos kedvezménnyel válthatók egész napra érvényes szaunabelépők. A kedvezmény a január 15. és február 15. közötti időszakra érvényes.

Sárvár: január 19-én (pénteken) zenés farsangi fürdőzést tartanak a sárvári termálfürdőben. A fürdőzés 19 órakor kezdődik és a Sárváron megszokott módon maratoni hosszúságú lesz, hiszen a szauna egészen éjjel 1-ig, a fürdő pedig éjjel 2-ig tart nyitva. Aki farsangi jelmezben érkezik a fürdőbe, annak egy ajándék belépőt adnak, amit a következő fürdőzéskor használhat fel. Az esti belépőjegy 1900 forintba kerül, a szaunavilág jegy ára pedig 700 forint.

Tamási: aki nyugdíjas, és szereti a Tamási Termálfürdőt, annak van egy jó hírünk, ugyanis egy hónapig tartó akciót hirdetett a fürdő. A nyugdíjas belépőket (hétfőtől péntekig) 20 százalékos kedvezménnyel kínálják egészen február 15-ig.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő hétköznaponként 16 órától 30 százalékos kedvezménnyel kínálja a felnőtt, nyugdíjas és gyermek belépőket. Az akció február 16-ig tart.

Zalakaros: január 17-én, azaz szerdán a zalakarosi fürdő senior clubjában a szokott játékok (kártya, sakk, társasjáték) és keresztrejtvény mellett ülve végezhető lazító váll és lábtornát is kipróbálhatnak a vendégek. A programot 10 és 15 óra között tartják.

Január 20-án (szombaton) két alkalommal is lesz vízi torna, 10:30-kor aquafitnesz, 15 órakor aquasalsa, mindkettőt az élménymedencénél tartják. 11:30 és 15:00 pedig “Játssz, táncolj, énekelj Pankival!” címmel gyerekprogram lesz a főépület gyerekjátszójában.