Fürdős akciók és programok január 23. és 28. között.

  • Sokféle kedvezményt kínálnak a termálfürdők.

  • Az akciók mellett éjszakai fürdőzés, vízi torna és gyerekfoglalkozások is várják a fürdővendégeket.

Budapest: a budai Veli bej fürdő hétköznap délelőttönként (6 és 12 óra között) féláron, azaz 1120 forintért kínálja a 3 órás belépőjegyeket. A február 15-ig érvényes akciót érdemes kihasználniuk azoknak, akik szereik, vagy éppen szeretnék megismerni a törökfürdőt, ugyanis nem nagyon szokott ilyen akciójuk lenni.

Bükkszék: a „Téli feltöltődés” akció keretében a bükkszéki termálfürdő 4 órás jegyeket is kínál a vendégeknek egészen február 15-ig. A limitált ideig elérhető 4 órás belépő ára felnőtteknek 2200 forint, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 1500 forint.

Celldömölk: a Vulkánfürdőben hétfőnként és csütörtökönként akciós jegyárakkal várják a vendégeket. A felnőtt, diák és gyermek napijegy 1190 forintba, a nyugdíjas belépő pedig csak 790 forintba kerül. Aki nem ér rá mostanában, az sem marad le a lehetőségről, ugyanis egészen június 15-ig tartanak az akciós napok. Kivételt jelent: március 15., április 2., május 22.

Debrecen: február 15-ig érvényes az Aquaticum 50 százalékos kuponakciója. Ez azt jelenti, hogy a termálfürdőbe, élményfürdőbe, szaunavilágba, vagy szaunacentrumba egyszerre legalább 2 db napi belépőjegyet vásároló vendégek 1 db 50 százalékos kedvezményt biztosító kupont kapnak ajándékba. Utóbbit a következő fürdőlátogatáskor használhatják fel a belépőjegy megvásárlásához.

Győr: január 26-án (pénteken) éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. Az este folyamán 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt lehet venni. Jegyvásárlásra a helyszínen van lehetőség 20:20-tól. A belépőjegy 2350 forintba kerül fejenként, aki pedig szaunázna is, annak 3050 forint a belépő.

Gyula: a „Téli feltöltődés” akcióhoz a Várfürdő is csatlakozott. A Castello Szaunapark látogatói 2 db kiegészítő belépő vásárlása esetén 50 százalékos kedvezményben részesülnek, tehát egyikük lényegében ingyen szaunázhat. Az akció hétköznapokon érvényes egészen február 15-ig.

Hajdúszoboszló: fontos információ, hogy karbantartás miatt január 22. és 26. között zárva tart az Aqua-Palace élményfürdő, szombattól lesznek újra nyitva. A gyógyfürdő és az Árpád uszoda ugyanakkor zavartalanul működik. Előbbiben pedig egy szaunás akció is érvényes: február 15-ig féláron, 800 helyett 400 forintért váltható belépőjegy a szaunába.

Igal: rendszeresen tartanak aquafitneszt az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a héten 27-én és 28-án, azaz szombaton és vasárnap lesz zenés vízi torna. A foglalkozások félórásak, 11 és 14 órakor kezdődnek a belső termálmedencénél.

Ezen a hétvégén is érvényes lesz a fürdő családi belépőjegyekre vonatkozó akciója. Szombaton és vasárnap jelentős kedvezménnyel kínálják a családi jegyeket. A pontos árakat megtalálja Igal honlapján.

Komárom: január 27-én, szombaton rendezik a következő éjszakai fürdőzés a Brigetio Gyógyfürdőben. 20:30-tól éjfélig lesz nyitva a fürdő és összesen öt szaunaszeánszot tartanak. A fürdőbelépő 1500, a fürdőbe és szaunába is érvényes jegy 2000 forintba kerül, a szaunafelöntéseken alkalmanként 350 forintért lehet részt venni. Nagyon kedveltek ezek a programok, ezért aki szeretne ott lenni, az mindenképpen már elővételben váltsa meg a jegyét!

Mezőkövesd: a fedett élményfürdőbe és a szaunavilágba szóló kiegészítő jegyekre hirdetett akciót a Zsóry Fürdő. A fedett élményfürdőbe 1200 forint helyett most 800 forintért, a szaunába 1800 forint helyett 1500 forintért váltható kiegészítő jegy. A kedvezményes időszak február 15-ig tart.

Zsóry élményfürdőMiskolctapolca: mostantól másfél hétig zárva tart a Barlangfürdő a szokásos éves karbantartás miatt. A Miskolctapolcai Strandfürdő viszont remek akciókkal várja a vendégeket. Hétfőnként a wellness napijegy árából 30 százalék kedvezményt adnak. Keddenként a 30 perces masszázsok 45 percig tartanak. Szerdánként a szaunajegyet vásároló vendégek ingyen részt vehetnek egy szaunaprogramon. Csütörtökönként 2 db wellness belépőt adnak 1 db wellness belépő áráért. Péntekenként a wellness belépők mellé egy fitnesz belépőt adnak ajándékba. Az akciók február 15-ig érvényesek.

Sárvár: a „Téli feltöltődés” akcióból a sárvári fürdő sem marad ki. A fürdőbelépőt, szaunavilág belépőt és 20 perces gyógymasszázst magában foglaló csomagot 7500 forintért kínálják. (Amennyiben jól számoljuk, akkor ez teljes áron 9400 forintba kerülne).

Szentgotthárd: a város termálfürdőjében most kedvezményesen kínálnak egy csomagot, ami az élményfürdőbe, szaunavilágba szóló belépőt és 25 perces gyógymasszázst foglal magában. Ennek az ára 8460 forint, az akció február 15-ig érvényes.

Tamási: a település termálfürdőjében hétfőtől péntekig 20 százalékos kedvezményt biztosítanak az egész napos nyugdíjas belépők árából. Ez azt jelenti, hogy 1920 forintba kerülnek a nyugdíjas napijegyek. A kedvezményes időszak február 15-ig tart.

Tiszakécske: érdemes szerdánként felkeresni a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt, a hét harmadik munkanapján ugyanis jelentős kedvezménnyel, 1200 forintért válthatunk belépőt (egy felnőtt napi belépő amúgy 2000 forint, a nyugdíjas jegy 1600 forint). Szerdánként a fürdőben lévő pizzéria is akcióval várja a vendégeket.

Zalakaros: a termálfürdőben szinte minden hétvégére jut valamilyen program. Ez alól január 27. (szombat) sem lesz kivétel. Az élménymedencénél 10:30-kor és 15:00-kor vízi tornát tartanak. 11:30 és 15:00 között pedig a bábkészítés titkaival ismerkedhetnek meg a gyerekek a Zalakarosi Fürdő főépületének játszóházában.