Fürdős programok és akciók január 31. és február 4. között.

  • Egyes fürdők bizonyos napokon, vagy napszakokban kínálnak kedvezményes belépőket.

  • Aki szeret szaunázni, az is található jó programokat a héten.

Budapest – Paskál Fürdő: február 2-án Szauna Péntek lesz a zuglói termálfürdőben. Az esti programra a vendégeket 19 és 21 óra között várják, a fürdőt pedig csak 23:45-kor zárják. Az új panoráma szaunában az este folyamán négy alkalommal tartanak szaunaszeánszokat, emellett a vendégek a kültéri strandmedencét is használhatják (fürdőruhában). A Szauna Péntekre a belépőjegy 3300 forintba kerül.

Bükkszék: február 3-án (szombaton) szaunaszeánszokkal várják a vendégeket a termálfürdőben. Ezek a programok 19 és 20 órakor kezdődnek, a belépő pedig szaunaszeánszonként 400 forintba kerül.

Gyula: február 1. és március 31. között minden, a Gyulai Várfürdőbe megváltott belépőjegy mellé az Almásy-kastély Látogatóközpont “Eltemetett vár” című tárlatára szóló belépőt ajándékoznak.

Hajdúszoboszló: aki már két alkalommal igénybe vette a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő tb-támogatott gyógykezeléseit, az a harmadik kúrától már törzsvendégnek számít. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a kúracsomagok árából 10 százalékos kedvezményben részesül. Azonban január 27. és március 14. között a törzsvendég kedvezmény mértékét megduplázzák, azaz 20 százalékos kedvezményt kínál a fürdő a gyógyászati csomagok árából. További részleteket olvashat erről a Hungarospa honlapján.

Igal: még az előttünk álló hétvégén (február 3-4.) és a rákövetkező hétvégén érvényes az Igali Gyógyfürdő által a családi belépőkre kínált kedvezmény. Az akció keretében 1 felnőtt, 2 gyermek számára a családi belépő 3900 forint helyett 2900 forintba kerül. 2 felnőtt, 1 gyermek esetén a belépő ára 5300 forint helyett 3700 forint, de hasonló mértékű kedvezményt kínálnak 2 felnőtt és 2 gyermek, valamint 3 gyermek esetében is.

Lipót: február 15-ig szerdánként olcsóbb jegyeket válthatunk a Lipóti Termálfürdőbe. A hét harmadik munkanapján a szaunahasználatot is magában foglaló belépő 2100 forintba kerül. Aki csak a nyári időszakban szokott ebbe a fürdőbe járni, annak érdemes figyelembe venni, hogy jelenleg 12 és 20 óra között tart nyitva a termálfürdő.

Lipóti TermálfürdőMórahalom: a termálfürdő “csobbanó csütörtök” és “családi péntek” nevű akciói február 9-ig tartanak. A csobbanó csütörtök azt jelenti, hogy csütörtökön csak 1500 forintba kerül a napi belépőjegy. A családi péntek akció keretében pedig a hét utolsó munkanapján 30 százalékos kedvezményt adnak a családi belépők árából.

Tiszakécske: szerdánként, illetve hétköznap délutánonként igazán érdemes lehet ellátogatni a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe. Szerdánként továbbra is érvényes a fürdő akciója, azaz a belépő mindössze 1200 forintba kerül és ezen a napon jelentős kedvezményt kínál az ételek árából a fürdő pizzériája. A délutáni kedvezmény még február 16-ig érvényes: hétköznap 16 óra után a felnőtt, gyermek és nyugdíjas belépőket 30 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni.

Zalakaros: szombat, azaz február 3. a farsangi készülődés jegyében telik a termálfürdő játszóházában, ahol mindenki elkészítheti a farsangi álarcát 13 és 15 óra között. A nap 9:45-kor mezítlábas reggeli tornával indul, szintén a gyerekjátszónál. 10:30-kor aquafitneszt, 15:00-kor pedig aquasalsát tartanak az élménymedencénél.