Fürdős akciók és programok február 6. és 11. között.

  • Még válogatni is lehet az éjszakai fürdőzések között.

  • Akad azért példa 50 év feletti akcióra és kedvezményes családi belépőjegyekre is.

Budapest – Aquaworld: február 10-én, azaz szombaton Valentin-napi éjszakai fürdőzés lesz a fővárosi élményfürdőben. A zenés, lézer- és tűz show-t is felvonultató esti rendezvényre online elővételben 4500 forintba kerül a belépő. A fürdőbe és vissza ingyenes buszjáratok indulnak a Nyugati pályaudvartól. Odafelé 21, 22 és 23 órakor, visszafelé 01:30-kor, 02:30-kor és 03:30-kor.

Budapest – Lukács Gyógyfürdő: február 9-én (pénteken) Szent Lukács Est néven éjszakai fürdőzést tartanak. A program 20 órakor kezdődik, a medencék és a szaunák 01:45-ig lesznek nyitva. 21 órától kezdve éjjel 1-ig óránként rendeznek szaunaszeánszokat is. Az éjszakai fürdőzésre kétféle belépőjegy váltható: a normál 4000 forintba, a VIP 6000 forintba kerül. A normál belépő a fürdő, a szauna és a kabin használatát, továbbá gyümölcs, tea, limonádé, ásványvíz fogyasztást foglal magában. A VIP jegy mindezeken felül négy szaunaprogramon való részvételt és két szaunalepedő használatát tartalmazza. A Lukács fürdőbe szóló belépők elővételben is megvásárolhatók.

Győr: pénteken, azaz február 9-én éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quellében. A 21 órakor kezdődő program alatt a vízi bárban akciósan kínálják a mézes pálinkát, 22 és 23 órakor szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti fürdőbelépő 2350 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 3050 forint.

Igal: februárban minden szerdán jelentős kedvezménnyel várja az 50 év felettieket az Igali Gyógyfürdő. Ezeken a napokon ugyanis az említett korosztály féláron válthat belépőt. Az akciós jegyek 14 óráig vásárolhatók meg, utána már a normál délutáni jegyárak érvényesek. A héten kifut a fürdő „Téli feltöltődés” akciója, február 10-én és 11-én vásárolhatók meg utoljára jelentős kedvezménnyel a családi belépők. Az akciós árakat megtalálja a weboldalukon.

Kecskemét: a Kecskeméti Fürdőben február 9-én lesz éjszakai fürdőzés, a program 21 órakor veszi kezdetét és a medencéket csak éjjel fél 1-kor zárják. A fürdőzésen DJ-k biztosítják a jó hangulatot. A belépő 1300 forintba kerül, ami a benti és kinti élménymedencék, a jacuzzi, a csúszdák, az úszómedence, a panoráma medence használatát tartalmazza. Aki a szaunavilág szolgáltatásait is igénybe venné, annak 1700 forintba kerül az esti belépő. A rendezvény alatt a karibi bár és a belső étterem üzemel.

Komárom: február 10-én (szombaton) tartják a következő éjszakai fürdőzést a Brigetio Gyógyfürdőben. A rendezvény 20:30-kor kezdődik és éjfélig tart, az este folyamán öt alkalommal lesznek szaunaszeánszok. A „sima” fürdőbelépő 1500 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 2000 forint, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 350 forintért vehetnek részt a vendégek. Miután korlátozott számú vendéget tudnak fogadni, ezért erősen ajánlott az elővételes jegyvásárlás, amire a fürdő pénztárában van lehetőség.

Miskolctapolca: a Barlangfürdőbe szóló Valentin-napi ajándékutalvány vásárolható február 14-ig. Az utalvány 2 személy részére szól és következőket tartalmazza: 30 perces iszapfürdő, 40 perces frissítő testmasszázs, alkoholmentes koktél, fürdőbelépő, szauna park belépő. A február 28-ig felhasználható ajándékutalvány ára 15 ezer forint. A vásárlással kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a fürdő honlapján.

Barlangfürdő fürdőcsarnok MiskolctapolcaMórahalom: ezen a héten még érvényes a mórahalmi termálfürdő csobbanó csütörtök és családi péntek akciója. Előbbi azt jelenti, hogy csütörtökön csak 1500 forintba kerül a napi belépő. A családi péntek keretében pedig a hét utolsó munkanapján 30 százalékos kedvezményt adnak a családi belépők árából.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben február 16-ig, hétköznaponként még érvényes a „Téli feltöltődés” akció. Ennek keretében 16 órától a felnőtt, nyugdíjas és gyermek belépők 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Februárban is minden csütörtökön, szombaton és vasárnap szaunaszeánszokat tartanak a fürdőben, ezeknek a pontos programját ide kattintva nézheti meg.