• Két fürdőben Márton-napi medencebált tartanak, de több helyen is lesz éjszakai fürdőzés.

  • A hajdúnánási gyógyászati nyílt napon többféle kezelést is ki lehet próbálni.

Bogács: Márton-napi medencebál lesz november 11-én a Bogácsi Gyógyfürdőben. 20 órától 23:30-ig a jó hangulatról a Randevú Plusz zenekar fog gondoskodni. Az éjszakai fürdőzésre szóló belépőjegy ára 3200 forint.

Budapest: november 11-én, szombaton ismét megtartják a Night Edition éjszakai fürdőzést a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. A vendégek az este folyamán hangtál meditáción és szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Celldömölk: szerdánként és péntekenként jelentős árengedményt kínál a celldömölki fürdő. Ezeken a napokon a felnőtt napijegy 1900 forintba, a nyugdíjas belépő pedig 1500 forintba kerül. Az akció a jövő nyári szezon kezdetéig tart, de a tanítási szünetek idején nem érvényes.

Hajdúnánás: gyógyászati nyílt nap lesz november 11-én a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Előzetes időpont egyeztetést követően többféle gyógyászati kezelést lehet ingyen kipróbálni. Ezek közé tartozik a tangentor, a súlyfürdő, a masszázs, az iszappakolás és a vízi torna.

Igal: november 12-én, vasárnap Márton-napi vigasságot rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Az első 100 vendéget libazsíros szendvicskóstolóval és egy pohár újborral várják. A libás ételek mellett a jó hangulatról a Forever Duó délutáni medencebálja is gondoskodik.

őszi medencebál az Igali Gyógyfürdőben

Karcag: november 10-én éjszakai fürdőzés lesz az Akácliget Fürdőben. 22 óráig van lehetőség belépni a fürdőbe, kapuzárás éjfélkor lesz. Az esti fürdőzés idején a kültéri gyógymedencék állnak a vendégek rendelkezésére.

Szeged: november 10-én, pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A 21 óra és 23:40 közötti programra 4400 forintba kerül a belépőjegy. Az este folyamán szaunaszeánszokat is tartanak, ennek díja alkalmanként 600 forint.

Szigetvár: éjszakai fürdőzés lesz november 11-én a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19 és 23 óra közötti esti programra 3200 forint a belépő, ugyanez Szigetvár kártyával 1920 forint. A fürdő minden szolgáltatása elérhető lesz az éjszakai fürdőzés idején.

Tiszakécske: most szombaton, november 11-én zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégek szaunaszeánszokon is részt vehetnek, de 20 órától filmvetítés is lesz, a fürdő pedig csak éjfélkor zár. 14 órától kezdődően a felnőtt belépő 3800 forintba, a gyermek és nyugdíjas jegy 3300 forintba kerül. Tiszakécskei lakosok 3000 forintért válthatnak belépőt.

Vásárosnamény: november 15-én, jövő szerdán nyugdíjas napot tart a Szilva Termálfürdő. Vízi tornával és zenés-táncos retró partyval várják a szenior korosztályt. A 10 és 14 óra között érkező nyugdíjasoknak a belépő csak 1300 forintba kerül.