• Két fürdő is nyereményjátékkal várja a vendégeket, a szerencsések autót, illetve egymillió forintot is nyerhetnek. Két település fürdőjében a korábbiaknál nagyobb kedvezményt biztosítanak a helyik lakosok számára.

  • Néhány éjszakai fürdőzés is lesz még a héten.

Cserkeszőlő: szeptember közepén kezdődött és még december 31-ig tart a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ nyereményjátéka, aminek keretében egy Toyota Aygo X típusú autót sorsolnak ki. A játékban azok a 18 év felettiek vehetnek részt, akik teljes árú fürdőbelépőt vásárolnak, vagy a fürdőhöz tartozó szállásokon díjat fizetnek. A belépő megvásárlásakor kapott nyugta, vagy a szálláshelyen kiállított számla sorszámával egy online felületen lehet pályázni. A nyugtát és a számlát is meg kell őrizni. A sorsolásra 2024. január 15-én kerül sor.

Debrecen: az Aquaticum nyereményjátéka még az év elején indult és november 30-ig tart. A játék fődíja egymillió forint. Ehhez legalább 5000 forint értékben kell vásárolni az Aquaticum Spa egységeiben (fürdőbelépőt, egyéb szolgáltatást), vagy minimum egy éjszakát el kell tölteni az Aquaticum Hotelben. A számlát itt is egy online felületen lehet feltölteni és meg kell őrizni. A fődíjat december 13-án sorsolják ki.

Karcag: novemberben is folytatódnak az Akácliget Fürdő éjszakai fürdőzései. Ezek mindig pénteken kerülnek megrendezésre, így a következő esti programot november 3-án tartják. A kültéri gyógymedencék használhatók az esti fürdőzés idején.

Komárom: Komárom Város Önkormányzatának támogatásával 2023. november 1-től a komáromi Brigetio Gyógyfürdő állandó komáromi lakcímmel rendelkező vendégei az eddiginél is jelentősebb kedvezményben részesülnek. A városlakók számára eddig is elérhetőek voltak kedvezményes árú belépők, ezek sorát most tovább bővítették és még nagyobb, több mint 30 százalékos árengedményt biztosítanak a belépők árából. A kedvezmény igénybevételéhez a komáromi lakcímkártya bemutatása szükséges.

Miskolctapolca: november 4-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti program idején a vendégek tematikus szaunafelöntéseken is részt vehetnek. Az esti fürdőbelépő ára 4100 forint, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Miskolctapolca Barlangfürdő

Nyírbátor: a Nyírbátor Városkártyával rendelkezők az eddigi kedvezményeken felül további 50 százalékos engedményt kapnak az egész napos jegyárakból. A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő akciója novemberben érvényes. Szintén erre a hónapra vonatkozik, hogy a wellness belépő – mindenki számára – 50 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg.

Szeged: november 3-án, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A 21 órától 23:40-ig tartó fürdőzésre 4400 forintért váltható belépő. Az este tartott szaunaszeánszokon alkalmanként 600 forintért vehetnek részt.

Tiszaújváros: november 4-én, most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Tiszaújvárosi Gyógyfürdőben. A vendégeket hab- és lufipartyval várják, a sztárfellépő pedig Cooky lesz. A fürdőzésre 3900 forintért váltható belépőjegy.