• A következő hetekben többféle programot tartanak az Egri Termálfürdőben, valamint a Török Fürdőben.

  • Gondoltak a szinglikre, a férfiakra, továbbá az ünnepi hangulatra vágyó és a csillagászat iránt érdeklődő vendégkörre is.

A 2023-as esztendőből hátralévő időszakra változatos programkínálattal készülnek Egerben, azon belül is a termálfürdő Szauna-házában és a patinás Török Fürdőben.

November 11-én, szombaton tartják a Szinglik Napját 10 és 17 óra között. A termálfürdőben Dósa Csilla szimbólumelemző önismereti kártyák segítségével ad válaszokat és útmutatást az egyedülálló hölgyeknek és uraknak. A Szauna-házban pedig a speciális aromák és illóolajok igazi afrodiziákumként hatnak minden résztvevőre, segítenek ellazulni és átadni magukat a különleges élménynek. Ezen a napon a Török Fürdőbe is érdemes ellátogatni a szingliknek, hiszen szaunaszeánszokkal és frissítő masszázzsal várják a vendégeket.

November 19-én, vasárnap Nemzetközi Férfinap lesz a fürdőben. A Szauna-házban markáns, férfias illatokkal várják a forróság kedvelőit. Igazi különlegesség, hogy erre a napra egy játéktermet is kialakítanak a fürdőben, ahol csocsózni, dartsozni lehet. Ráadásul november 19-én a férfi vendégek ingyen vehetik igénybe a Szauna-ház szolgáltatásait. A Török Fürdőben pedig a férfiaknak ingyenes, tematikus szaunaszeánszokat tartanak.

December 9. az ünnepre hangolódás jegyében fog telni a Török Fürdőben. A vendégeket üdvözlő itallal fogadják, a fürdőben pedig Báder Elemér zongorajátéka biztosítja a hangulatos kikapcsolódást.

December 13-ra Luca-napi csillaglessel készül a fürdő. A távcsöves csillaglesen Novák Richárd geográfus segítségével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a galaxis csodáival, egy finom forralt bor társaságában. A Szauna-házban is „mágikus este” lesz boszorkányos illatokkal. A Luca-napi program részvételi díja 2000 forint.

Egri törökfürdő