• Bérletakció, férfinapi kedvezmény, Black Friday ajánlat is elérhető több fürdőben.

  • Éjszakai fürdőzések is lesznek az előttünk álló hétvégén.

Bükfürdő: november 10. és 26. között több spa csomag és ajándékutalvány árából is 15 százalékos kedvezményt biztosít a Bükfürdő Thermal & Spa. A fürdő Black Friday ajánlatait itt találják.

Debrecen: habpartys, zenés éjszakai fürdőzés lesz november 18-án, most szombaton az Aquaticum élményfürdőben. A 19 órától éjfélig tartó programra 4300 forintért váltható esti belépő, de a napijegyek ezen a napon az éjszakai programra is érvényesek.

Eger: november 19-én kedvezménnyel várja a férfi vendégeket az Egri Termálfürdő. A Nemzetközi Férfinap alkalmából kiegészítő jegy nélkül vehetik igénybe a Szauna-ház szolgáltatásait, továbbá egy játéktermet is kialakítanak számukra csocsóval, dartsozási lehetőséggel. Sőt, ezen a napon a Török Fürdőben a férfiak számára ingyenes, tematikus szaunaszeánszokat is tartanak. A fürdő további programjairól nemrég itt írtunk.

Kaposvár: zenés éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben november 18-án. A gyógyfürdő 23 óráig, a fedett élményfürdő és a wellness világ pedig 0:45-ig lesz nyitva. 21:30-kor, 22:15-kor és 23:00-kor szaunaprogramokat is tartanak. A teljes árú éjszakai belépő ára 2500 forint, ugyanez diákoknak és nyugdíjasoknak 1850 forintba kerül. Az előbbi két jegytípusért szaunahasználattal 4050 és 3100 forintot kérnek.

Makó: bérletakciót hirdetett a Hagymatikum fürdő. A november 15. és január 2. között megvásárolt 10+2-es bérletek mellé 50 százalékos árengedménnyel kínálják a 10+2-es szaunabérleteket.

Hagymatikum Makó

Miskolctapolca: november 18-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti program idején a vendégek szaunafelöntéseken is részt vehetnek. Az esti fürdőjegy ára 4100 forint, a szaunaestre is érvényes belépő ára pedig 5650 forint.

Sárvár: szombaton, november 18-án éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Ezen a napon a fürdő éjjel 1 óráig lesz nyitva. Az esti programra 18 órától váltható belépőjegy 3500 forintért, a meglévő napijegyek mellé pedig 1800 forintba kerül az éjszakai kiegészítő jegy.

Tamási: többféle akciót és programot is kínál a Tamási Termálfürdő. Csütörtökön 17 órakor és 18:30-kor ingyenes szaunafelöntéseket tartanak. Pénteken a nyugdíjasok számára kedvezményes, 1750 forintos belépőt biztosítanak. Péntek, szombat, vasárnap pedig változatos szaunaprogramokkal várják a forróság kedvelőit.

Tiszaújváros: fennállásának 25. évfordulója alkalmából jubileumi bérleteket bocsát ki a Tiszaújvárosi Gyógyfürdő. Ennek keretében november 15. és január 1. között minden bérlet árából 25 százalékos kedvezményt nyújtanak. Az akció a fürdő és a szauna bérletekre is vonatkozik. A megvásárolt bérletek érvényessége 12 hónap.